fbpx

ACTIES!

Profiteer maandelijks van aantrekkelijke kortingen.

Iedere maand hebben we weer unieke aantrekkelijke acties met hoge kortingen op populaire producten en behandelingen. Bekijk hieronder per maand wat de acties zijn. 

De voordelen van Huidzorg 073

Acties september 2022

cosmelan pigmentbehandeling

20% Korting op Producten

Vanwege ons 8 jarige bestaan geven we de hele maand september 20% korting op al onze verzorgingsproducten. Deze actie geldt zowel in onze online shop als in onze praktijk.

12 Weeks tot WOW

12 Weeks to Wow is een peelingkuur van 6 peelings; elke 2 tot 4 weken kom je voor een behandeling. Dit zorgt ervoor dat je huid zich volledig kan vernieuwen waardoor bijvoorbeeld pigmentatie of acne kan verminderen of zelfs verdwijnen! Ook is deze kuur zeer geschikt voor gevoelige huidjes of huidverbetering omdat we de sterkte van de peeling zelf kunnen bepalen en hierdoor verschillende doelen kunnen behalen. De peelings worden aangepast aan jouw huidbehoefte!

Nu van €480,- voor €400,-
Tattoo verwijderen

Tattoo Actie

Het toepassen van de Picoway laser is een effectieve methode om tatoeages of permanente make-up te verwijderen. Van alle beschikbare tatoeagelasers levert de Picoway laser het snelste resultaat.

Start nu een kuur van 6 behandelingen en ontvang 10% korting op de totaalprijs
Huidzorg 073 - Pigmentvlekken laseren

Pigmentvlekken

Heb jij last van pigmentvlekken en wil je deze graag laten verwijderen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van goedaardige, donkere pigmentvlekken in zowel het gezicht als op het lichaam.

Behandeling van het gezicht nu €195,- i.p.v. €225,- per behandeling

Nieuw bij Huidzorg 073?

Ben jij nieuw bij Huidzorg 073? Plan dan eenvoudig online een vrijblijvend consult met één van onze huidtherapeuten. 

Wat krijg je in een consult?

Bel ons