fbpx

ACTIES!

Profiteer maandelijks van aantrekkelijke kortingen.

Iedere maand hebben we weer unieke aantrekkelijke acties met hoge kortingen op populaire producten en behandelingen. Bekijk hieronder wat de acties van deze maand zijn. 

De voordelen van Huidzorg 073

Acties Januari en Februari 2023

mesoestetic_dermamelan_treatment_650x650

5% Korting op Dermamelan crème

Wil jij iets doen tegen je pigmentvlekken? Dermamelan-treatment is een crème voor thuis waarvan de belangrijkste actie de verzwakking en beheersing is van verworven huidpigmentatie-imperfecties van melanische oorsprong, die zich op het gezicht bevinden.

IMG_4893

Dermamelan pigmentbehandeling

Een alternatief voor het behandelen van pigmentvlekken is het Dermamelan behandeltraject. We gebruiken zeer invasieve producten van Mesoesthetic die zowel de pigmentvlekken bleken als ook de pigmentactiviteit in je huid reguleren om ervoor te zorgen dat de pigmentvlekken wegblijven. Nu van 1360 voor 1236,75. Inclusief producten.

20221228_142935735_iOS

Behandeling tegen hangende oogleden

Beginnen je oogleden te verslappen maar vind je een ooglidcorrectie nog te vroeg? Dan kan de Smooth Eye behandeling iets voor jou zijn. Met deze non-operatieve laserbehandeling stimuleren we de aanmaak van nieuw collageen om ervoor te zorgen dat de huid rond de ogen weer stevig en strak wordt. We gebruiken hiervoor onze Fotona TimeWalker.

Gratis Age Element Anti-Wrinkle Eye Contour Crème t.w.v. €74,- bij aankoop van 3 behandelingen.

Nieuw bij Huidzorg 073?

Ben jij nieuw bij Huidzorg 073? Plan dan eenvoudig online een vrijblijvend consult met één van onze huidtherapeuten. 

Wat krijg je in een consult?

Bel ons