Acnébehandeling

Blijvend van je acné af?

Heb jij last van acné en heb je alles geprobeerd om er vanaf te komen maar geen succes? Dan biedt onze acnébehandeling dé oplossing. Onze ervaring is dat we acné in 90% van de gevallen met onze behandelingen en producten onder controle krijgen. Wil je weten hoe? Kom langs voor een gratis consult voor advies en een behandelplan op maat! 

Plan een GRATIS consult!

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op! 

Hoe behandelen wij jouw Acné?

Om het beste en meest duurzame resultaat te bereiken gebruiken wij vaak een combinatie van behandelingen. Afhankelijk van de ernst van de acné of acnélittekens passen wij de behandeling aan. Een behandeling kan onder meer bestaan uit: dieptereiniging d.m.v. chemische peeling, LED Therapie of microneedling. Daarnaast geven we advies over welke producten je het beste thuis kunt gebruiken. Dankzij deze methodes krijgen wij 90% van de gevallen onder controle.

acnebehandeling-peeling
acnebehandeling-voor-na
led therapie

LED Therapie

Een behandeling met LED (lichttherapie) staat bekend om zijn herstellende en ontstekingsremmende werking.

chemische peeling door huidtherapeut

Chemische Peeling

Chemische Peelings gebruiken we voor een vette, ontstoken acnehuid door de talgoplossende werking van salicylzuur.

Microneedling

Microneedling wordt ingezet om de huid te stimuleren zich weer te gaan vernieuwen.

Wat zijn de kosten?

In de prijslijst vind je een richtlijn van de kosten per acne behandeling. De prijs is afhankelijk van de combinatie van behandelingen die er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Het behandelplan en de prijs wordt tijdens een gratis consult vastgesteld.

Acne Littekens?

Helaas gaat acne vaak gepaard met littekentjes. Gelukkig kunnen. wij ook jouw acnélittekens behandelen. Dit doen wij veilig en pijnloos met een krachtige laser. Heb jij last van littekens door acné? Kom langs voor een gratis consult en laat je adviseren door een van onze huidtherapeuten.

acnelittekens laseren

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over het behandelen van acné. Daarom kun je hier nog de meest gestelde vragen vinden. 

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst van de acne. Om de huid zo rustig mogelijk te krijgen wordt vaak in het begin een aantal acne behandelingen in kuurverband toegepast. 

Dan moet je denken aan 3 tot 4 behandelingen om de twee weken. Wanneer de huid rustiger is geworden, wordt in een bepaalde frequentie (bijvoorbeeld 1 keer in de zes weken) de behandeling herhaald om het resultaat te behouden.

De kosten voor een acnébehandeling of laserbehandeling zijn afhankelijk van de ernst van je acné of acnélittekens. In een gratis consult brengen wij de situatie in kaart en ontvang je van ons een behandelplan op maat. Hierin krijg je van ons een indicatie van de kosten. 

Heb je een aanvullende verzekering? Dan is het mogelijk dat de behandeling wordt vergoed. Wij kunnen voor je uitzoeken waar jij recht op hebt.

Professionals in Huidzorg

Voor het laten behandelen van je acné of acné littekens ben je bij ons in goede handen. Wij zijn geen gewone schoonheidsspecialist, maar een huidtherapeutische praktijk voor paramedische en cosmetische behandelingen. Ons team bestaat uit enthousiaste HBO-geschoolde huidtherapeuten gespecialiseerd in het genezen, verbeteren, verjongen en onderhouden van de huid.

Wat onze clienten zeggen

5/5

“De acne behandelingen hebben mijn huid zeer verbeterd. De producten die ik heb gekregen zijn nu de enige producten die ik gebruik. Zeker aanrader!”

Dounia

5/5

“Ik ben twee keer behandeld geweest voor acnelittekens met 2 verschillende peelings. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren. Huidzorg073 is hulpzaam en altijd bereikbaar wanneer je ze nodig hebt.”

Özlem Göksu

Kom snel van je acné af

Plan direct een Gratis consult

Snel starten met de behandeling?

Laat je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op voor het inplannen van een gratis consult.

Wat zijn de kosten?

In de prijslijst vind je een richtlijn van de kosten per huidverjongende behandeling. De prijs is afhankelijk van de combinatie van behandelingen die er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Het behandelplan en de prijs wordt tijdens een gratis consult vastgesteld.

Bel voor een afspraak

Kom langs voor een GRATIS consult

Ieder traject begint bij ons met een gratis consult. Hierin geven we je uitleg over onze behandelmethodes, beantwoorden we al je vragen en stellen een persoonlijk behandelplan met je op.