fbpx

Acnebehandeling

Blijvend van je acne afkomen

Heb jij last van acne en heb je alles geprobeerd om er vanaf te komen maar geen succes? Dan biedt onze acnebehandeling dé oplossing. Onze ervaring is dat we acne in 90% van de gevallen met onze behandelingen en producten onder controle krijgen. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder of plan direct een vrijblijvend consult. 

Wat krijg je in een consult?

acne klein

Hoe behandelen wij acne?

Om het beste en meest duurzame resultaat te bereiken gebruiken wij vaak een combinatie van behandelingen. Afhankelijk van de ernst van de acne of acnelittekens passen wij de behandeling aan. Een behandeling kan onder meer bestaan uit: dieptereiniging d.m.v. chemische peeling, LED Therapie of microneedling. Daarnaast geven we advies over welke producten je het beste thuis kunt gebruiken. 

De voordelen van Huidzorg 073

Led-therapie

LED-therapie

Een behandeling met LED (lichttherapie) staat bekend om zijn herstellende en ontstekingsremmende werking.

Chemische Peelings

Chemische Peelings gebruiken we voor een vette, ontstoken acnehuid door de talgoplossende werking van salicylzuur.

Microneedling

Microneedling wordt ingezet om de huid te stimuleren zich weer te gaan vernieuwen.

Kosten

Acnebehandeling

In de prijslijst vind je een richtlijn van de kosten per acnebehandeling. De prijs is afhankelijk van de combinatie van behandelingen die er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Het behandelplan en de prijs worden tijdens een gratis consult vastgesteld. Daarnaast zoeken wij ook voor je uit of de kosten eventueel vergoed kunnen worden door je zorgverzekering. 

Prijslijst

LED Therapie

  • Per behandeling 55,-
  • Kuur van 6 behandelingen 300,-
  • Kuur van 10 behandelingen 450,-

Microneedling

  • Basis 120.-
  • Basis Kuur 3 behandelingen 300,-
  • Deluxe 160,-
  • Deluxe kuur 3 behandelingen 420,-
  • Chemische Peeling 80.-
  • Chemische Peeling + LED Therapie 105.-

Acné Littekens?

Helaas gaat acne vaak gepaard met littekentjes. Gelukkig kunnen wij ook je acnelittekens behandelen. Dit doen wij veilig en pijnloos met een krachtige laser. Heb jij last van littekens door acne? Kom langs voor een gratis consult en laat je adviseren door een van onze huidtherapeuten.

laserbehandeling

Veelgestelde vragen

over acné

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over het behandelen van acne. Daarom proberen we hier de meest gestelde vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op of plan direct een gratis consult.  

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst van de acne. Om de huid zo rustig mogelijk te krijgen, wordt in het begin vaak een aantal acne behandelingen in kuurverband toegepast. 

Dan moet je denken aan 3 tot 4 behandelingen om de twee weken. Wanneer de huid rustiger is geworden, wordt in een bepaalde frequentie (bijvoorbeeld 1 keer in de zes weken) de behandeling herhaald om het resultaat te behouden.

Heb je een aanvullende verzekering? Dan is het mogelijk dat de behandeling wordt vergoed. Wij kunnen voor je uitzoeken waar jij recht op hebt.

Plan je consult

Ieder traject begint bij ons met een vrijblijvend consult. Plan eenvoudig online een afspraak in op een door jouw gekozen datum en tijdstip en dan  zien we je graag snel terug in onze praktijk!

Wat krijg je?

Deze knop leidt naar onze online planner.

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo
anbos logo

Dit zeggen onze klanten

5/5

“De acne behandelingen hebben mijn huid zeer verbeterd. De producten die ik heb gekregen zijn nu de enige producten die ik gebruik. Zeker aanrader!”

Dounia

5/5

“Ik ben twee keer behandeld geweest voor acnelittekens met 2 verschillende peelings. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren. Huidzorg073 is hulpzaam en altijd bereikbaar wanneer je ze nodig hebt.”

Özlem Göksu

Bel ons