Acnelittekens behandeling

Acnelittekens  kunnen we op verschillende manieren behandelen. We kijken naar de ernst van de littekens, je huidtype en je wensen en maken op basis daarvan een behandelplan op maat. We hebben verschillende soorten behandelingen om littekens te vervagen of zelfs helemaal weg te krijgen met bijvoorbeeld een chemische peelingmicroneedling of een lasersbehandeling.  Plan een gratis consult bij een van onze huidtherapeuten om te kijken welke behandeling het beste is om van je acnelittekens af te komen. 

Plan een GRATIS consult!

Blijvend van je acnelittekens af?

Wij werken op basis van een vrijblijvend eerste consult. Hierin beantwoorden we al je vragen, analyseren we je huid met een speciaal apparaat en stellen we samen met jou een behandelplan op.

Interesse? Plan dan zelf een afspraak via onze online planner of vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij zien je graag snel terug in onze praktijk! 

of laat je gegevens achter

Hoe behandelen wij jouw littekens?

We hebben verschillende soorten behandelingen maar laseren is de meest effectieve manier om littekens te vervagen of zelfs volledig te verwijderen. Wij hebben twee verschillende soorten lasers: de Picoway Resolve en een non-ablatieve gefractioneerde laser. Dat betekent dat we een fractie van de huid door middel van kleine hittebundels behandelen. Deze hittebundels zorgen voor een gecontroleerde schade aan de huid waardoor de huid zich gaat herstellen en vernieuwen. Hierdoor zullen littekens vervagen of zelfs helemaal verdwijnen.

acnelittekens laseren
acnelittekens laseren

Laserbehandeling

Acnelittekens laseren is de meest effectieve behandeling om littekens te vervagen of zelfs volledig te verwijderen.

chemische peeling door huidtherapeut

Chemische Peeling

Chemische Peelings gebruiken we voor een vette, ontstoken acnehuid door de talgoplossende werking van salicylzuur.

Microneedling

Microneedling wordt ingezet om de huid te stimuleren zich weer te gaan vernieuwen. Hierdoor zullen de littekens vervagen

Wat zijn de kosten?

Er zijn veel verschillende soorten acne-littekens en behandelingen. Hoe meer en hoe dieper de littekens zijn, hoe meer behandelingen nodig zijn. We maken een foto van de huid om het resultaat vast te leggen en beginnen vaak met een kuur van 3 behandelingen. Daarna evalueren we welk resultaat we al hebben bereikt en of aanvullende behandelingen nodig zijn.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over het behandelen van acnelittekens. Daarom beantwoorden we hier alle meest gestelde vragen over het behandelen van acnelittekens. 

Bij de behandeling van acné littekens is het resultaat blijvend. Daarbij is het wel belangrijk dat de acné onder controle is waardoor er geen nieuwe littekens ontstaan. We geven daarom in sommige gevallen productadvies om ervoor de zorgen dat er geen nieuwe puistjes ontstaan. 

Heb je een aanvullende verzekering? Dan is het mogelijk dat de behandeling wordt vergoed. Wij kunnen voor je uitzoeken waar jij recht op hebt.

Professionals in Huidzorg

Voor het laten behandelen van je acné of acné littekens ben je bij ons in goede handen. Wij zijn geen gewone schoonheidsspecialist, maar een huidtherapeutische praktijk voor paramedische en cosmetische behandelingen. Ons team bestaat uit enthousiaste HBO-geschoolde huidtherapeuten gespecialiseerd in het genezen, verbeteren, verjongen en onderhouden van de huid.

Wat onze clienten zeggen

5/5

“De acne behandelingen hebben mijn huid zeer verbeterd. De producten die ik heb gekregen zijn nu de enige producten die ik gebruik. Zeker aanrader!”

Dounia

5/5

“Ik ben twee keer behandeld geweest voor acnelittekens met 2 verschillende peelings. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren. Huidzorg073 is hulpzaam en altijd bereikbaar wanneer je ze nodig hebt.”

Özlem Göksu

Blijvend van je acne littkens af?

Plan direct een Gratis consult

Of laat je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op.

Bel voor een afspraak

Kom langs voor een GRATIS consult

Ieder traject begint bij ons met een gratis consult. Hierin geven we je uitleg over onze behandelmethodes, beantwoorden we al je vragen en stellen een persoonlijk behandelplan met je op.