fbpx

Acnélittekens behandeling

Acnelittekens  kunnen we op verschillende manieren behandelen. We kijken naar de ernst van de littekens, je huidtype en je wensen en maken op basis daarvan een behandelplan op maat. We hebben verschillende soorten behandelingen om littekens te vervagen of zelfs helemaal weg te krijgen met bijvoorbeeld een chemische peelingmicroneedling of een lasersbehandeling.  Plan een gratis consult bij een van onze huidtherapeuten om te kijken welke behandeling het beste is om van je acnelittekens af te komen. 

Wat krijg je in een consult?

laserbehandeling

Hoe behandelen wij acné littekens?

We hebben verschillende soorten behandelingen maar laseren is de meest effectieve manier om littekens te vervagen of zelfs volledig te verwijderen. Wij hebben twee verschillende soorten lasers: de Picoway Resolve en een non-ablatieve gefractioneerde laser. Dat betekent dat we een fractie van de huid door middel van kleine hittebundels behandelen. Deze hittebundels zorgen voor een gecontroleerde schade aan de huid waardoor de huid zich gaat herstellen en vernieuwen. Hierdoor zullen littekens vervagen of zelfs helemaal verdwijnen.

De voordelen van Huidzorg 073

Laserbehandeling

Acnelittekens laseren is de meest effectieve behandeling om littekens te vervagen of zelfs volledig te verwijderen.

Huidzorg 073 - Chemische peelings

Chemische Peelings

Chemische Peelings gebruiken we voor een vette, ontstoken acnehuid door de talgoplossende werking van salicylzuur.

Microneedling

Microneedling wordt ingezet om de huid te stimuleren zich weer te gaan vernieuwen. Hierdoor zullen de littekens vervagen.

Kosten

Acné littekens behandeling

Er zijn veel verschillende soorten acne littekens en behandelingen. Hoe meer en hoe dieper de littekens zijn, hoe meer behandelingen nodig zijn. We maken een foto van de huid om het resultaat vast te leggen en beginnen vaak met een kuur van 3 behandelingen. Daarna evalueren we welk resultaat we al hebben bereikt en of aanvullende behandelingen nodig zijn.

Prijslijst

Laserbehandeling

  • Enkele littekens v.a. 75,-
  • Wangen 150,-
  • Voorhoofd 125,-
  • Gelaat 250,-

Microneedling

  • Basis 120.-
  • Basis Kuur 3 behandelingen 300,-
  • Deluxe 160,-
  • Deluxe kuur 3 behandelingen 420,-
  • Chemische Peeling v.a. 80.-

Veelgestelde vragen

over acné littekens

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over het behandelen van acne littekens. Daarom proberen we hier de meest gestelde vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op of plan direct een gratis consult.  

Bij de behandeling van acné littekens is het resultaat blijvend. Daarbij is het wel belangrijk dat de acné onder controle is waardoor er geen nieuwe littekens ontstaan. We geven daarom in sommige gevallen productadvies om ervoor de zorgen dat er geen nieuwe puistjes ontstaan. 

Heb je een aanvullende verzekering? Dan is het mogelijk dat de behandeling wordt vergoed. Wij kunnen voor je uitzoeken waar jij recht op hebt.

Plan je consult

Ieder traject begint bij ons met een vrijblijvend consult. Plan eenvoudig online een afspraak in op een door jouw gekozen datum en tijdstip en dan  zien we je graag snel terug in onze praktijk!

Wat krijg je?

Deze knop leidt naar onze online planner.

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo
anbos logo

Dit zeggen onze klanten

5/5

“Ik ben over beide dames bij Huidzorg 073 zeer tevreden. Ze hebben allebei een rustige uitstraling en luisteren naar je verhaal. Ze weten waar ze over praten en leggen duidelijk uit wat ze gaan doen voordat ze starten. Waar nodig wordt de behandeling aangepast. Ik zou hen zeker aanraden als iemand huidtherapie nodig heeft.!”

Marga van de Westelaken

5/5

“Meerdere behandelingen gehad voor mijn acne; altijd goed geholpen. De behandelingen heb ik als prettig ervaren.”

Fabiënne de Saire

Bel ons