ontvang een huidanalyse

ACNélittekens laseren

De Ellipse Frax 1550 nm laser is een non-ablatieve gefractioneerde laser. Dat betekent dat we een fractie van de huid door middel van kleine hittebundels behandelen. Deze laser is een van de effectiefste lasers om littekens te vervagen of zelfs te verwijderen.

Bij de laserbehandeling met de Ellipse Frax 1550nm worden  met gecontroleerde bundels van hitte in een rastervorm minuscule gaatjes in de huid gemaakt. Dit raster van minuscule gaatjes wordt omringd door gezonde onbehandelde huid. Wanneer het lichaam deze gecontroleerde schade herstelt, wordt het collageen in het gehele behandelde gebied vervangen. Dit resulteert in het strakker worden van de huid; littekens en striae vervagen of verdwijnen zelfs.

Team huidzorg 073

Hoe ziet de huid eruit na de behandeling?

Afhankelijk van de behandellocatie zal de huid er roze/rood uit gaan zien en licht gaan zwellen. Deze huidreactie kan 2-4 dagen aanhouden. Omdat de behandeling huidvernieuwing stimuleert, kan de huid licht gaan schilferen in de eerste week na de behandeling. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen tegen de zon om verbranding van de huid te voorkomen.

Meer informatie

Voor het maximale resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Het gemiddelde aantal met de Frax 1550nm ligt tussen de 3 en 6 behandelingen. De behandelingen worden vaak in kuurverband geadviseerd met een tussentijd van 4-6 weken. Na enkele behandelingen maken we foto’s om het behaalde resultaat te evalueren en waar nodig het behandelplan aan te passen.

Bij de behandeling van acné littekens is het resultaat blijvend. Daarbij is het wel belangrijk dat de acné onder controle is waardoor er geen nieuwe littekens ontstaan. We geven daarom in sommige gevallen productadvies om ervoor de zorgen dat er geen nieuwe puistjes ontstaan. 

De kosten voor een littekenbehandeling met de Frax 1550nm lopen zeer uiteen en zijn afhankelijk van de grootte van het te behandelen lichaamsdeel.

  • Klein oppervlak (bijv. één litteken): v.a. € 75,-
  • Middelgroot oppervlak (bijv. voorhoofd, rond de ogen, enkele littekens of striae): v.a. € 150,-
  • Groot oppervlak (bijv. volledige gezicht): € 225,-

Tijdens het intakegesprek wordt de prijs per behandeling vastgesteld.

Heb je een aanvullende verzekering? Dan is het mogelijk dat de behandeling wordt vergoed. Wij kunnen voor jou uitzoeken waar jij recht op hebt.

tess coense
tess coense
Juli 4, 2020.
Ben bezig met permanente ontharing via laser bij huidzorg 073. Dit gaat super ook tijdens behandeling word rekening gehouden met de pijn van iemand als het niet gaat dan vertragen ze met de laser. Het personeel is informatief naar mij als klant en super vriendelijk. Ik zou iedereen dit bedrijf aan raden voor laser ontharen.
Evelien de Bok
Evelien de Bok
Oktober 7, 2019.
Vriendelijk en kundig personeel. Peeling viel wat tegen, de ontvelling erna was nogal heftig. Elektrisch epileren geeft tot nu toe prima resultaat.
Özlem Göksu
Özlem Göksu
Oktober 1, 2019.
Ik ben twee keer behandeld geweest voor acnelittekens met 2 verschillende peelings. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren. Huidzorg073 is hulpzaam en altijd bereikbaar wanneer je ze nodig hebt.
Fabienne de Saire
Fabienne de Saire
Oktober 1, 2019.
Meerdere behandelingen gehad voor mijn acne; altijd goed geholpen. De behandelingen heb ik als prettig ervaren.
Petri van Vugt
Petri van Vugt
Oktober 1, 2019.
Bij Huidzorg 073 heb ik vorig jaar pigmentvlekken in mijn gezicht laten behandelen en het resultaat was erg mooi. Ook dit jaar zal ik dat bij hen laten doen, want mijn overall ervaring was daar erg positief!
jolanda
jolanda
Juni 21, 2019.
Fijne praktijk kundige mensen die met je mee denken en tot nu toe de enige laser waar ik baat bij heb gehad top
Beyle Stendhal
Beyle Stendhal
Oktober 18, 2018.
Een aantal zeer goede ervaringen met deze huidkliniek. Deskundig , betrouwbaar en realistisch personeel. Optimaal resultaat. Vijf sterren daarom.
Besma Lamjaata
Besma Lamjaata
Oktober 18, 2018.
Hele fijne en schone kliniek. De therapeuten zijn klantvriendelijk en gespecialiseerd.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Klik op een van de vier onderstaande opties en neem contact met ons op!

Call Now ButtonBel voor een afspraak