ontvang een huidanalyse

anti-aging infrarood

Heb je last van een doffe, droge huid of wil jij jouw huid een oppepper geven? Met lichttherapie pak je huidproblemen aan en verbeter je de algemene huidconditie. De behandeling is pijnloos, niet ingrijpend (geen hersteltijd) en zorgt voor een gladde en zachte huid.

Tijdens de behandeling maken we gebruik van een nieuwe innovatieve technologie. De Opatra Synergy is een nieuwe generatie huidverzorgingsapparaten die het effect van je huidverzorging versterken door een combinatie van warmte, infrarood licht en LED-licht. Door deze combinatie wordt het uiterlijk van je huid aanzienlijk verbetert. De behandeling kan zowel in het gezicht, hals als decolleté toegepast worden en is niet pijnlijk!

Team huidzorg 073

Waarom infrarood?

Infrarood licht is een bestanddeel van zonlicht met een elektromagnetische straling. Het heeft een langere golflengte dan normaal licht waardoor het voor ons niet zichtbaar maar wel voelbaar is. Elk lichaam en alle objecten geven infraroodstraling af. Hoe hoger de temperatuur van het lichaam of object, hoe hoger de infraroodstraling.

Verjongt

Infrarood licht verjongt de ouder wordende huid en brengt de jeugdige gloed terug. Het stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen. Dit verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid er jonger uit ziet. Ook stimuleert het de cellen die verantwoordelijk zijn voor weefselherstel en regeneratie.

reinigt

Ook kan infrarood licht ingezet worden als reiniging voor de huid, omdat afvalstoffen sneller uit het lichaam verdwijnen. Daarom heeft infrarood licht vaak een gunstig effect op acné en eczeem. 

geneest

Het infrarood licht zorgt ervoor dat het genezingsproces van de huid versneld wordt. Het activeert de stofwisseling en ondersteunt de aanmaak van nieuwe cellen; hierdoor wordt het genezingsproces van de huid aanzienlijk versneld.

Meer informatie

De infrarood behandeling wordt uitgevoerd met hooggeconcentreerde producten van Lira Clinical aangepast aan uw huidtype. De behandeling duurt 45 minuten en kost €80.-. Het is ook mogelijk om deze behandeling in kuurvorm te ondergaan. De kuur bestaat uit 4 behandelingen en kost  €320,-. Bij deze kuur krijgt u de ondersteunende Lira Clinical Lift Cream t.w.v. €80,50 cadeau.

Behandelingen met als doel een cosmetische verbetering van de huid worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

tess coense
tess coense
Juli 4, 2020.
Ben bezig met permanente ontharing via laser bij huidzorg 073. Dit gaat super ook tijdens behandeling word rekening gehouden met de pijn van iemand als het niet gaat dan vertragen ze met de laser. Het personeel is informatief naar mij als klant en super vriendelijk. Ik zou iedereen dit bedrijf aan raden voor laser ontharen.
Evelien de Bok
Evelien de Bok
Oktober 7, 2019.
Vriendelijk en kundig personeel. Peeling viel wat tegen, de ontvelling erna was nogal heftig. Elektrisch epileren geeft tot nu toe prima resultaat.
Özlem Göksu
Özlem Göksu
Oktober 1, 2019.
Ik ben twee keer behandeld geweest voor acnelittekens met 2 verschillende peelings. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren. Huidzorg073 is hulpzaam en altijd bereikbaar wanneer je ze nodig hebt.
Fabienne de Saire
Fabienne de Saire
Oktober 1, 2019.
Meerdere behandelingen gehad voor mijn acne; altijd goed geholpen. De behandelingen heb ik als prettig ervaren.
Petri van Vugt
Petri van Vugt
Oktober 1, 2019.
Bij Huidzorg 073 heb ik vorig jaar pigmentvlekken in mijn gezicht laten behandelen en het resultaat was erg mooi. Ook dit jaar zal ik dat bij hen laten doen, want mijn overall ervaring was daar erg positief!
jolanda
jolanda
Juni 21, 2019.
Fijne praktijk kundige mensen die met je mee denken en tot nu toe de enige laser waar ik baat bij heb gehad top
Beyle Stendhal
Beyle Stendhal
Oktober 18, 2018.
Een aantal zeer goede ervaringen met deze huidkliniek. Deskundig , betrouwbaar en realistisch personeel. Optimaal resultaat. Vijf sterren daarom.
Besma Lamjaata
Besma Lamjaata
Oktober 18, 2018.
Hele fijne en schone kliniek. De therapeuten zijn klantvriendelijk en gespecialiseerd.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Klik op een van de vier onderstaande opties en neem contact met ons op!

Call Now ButtonBel voor een afspraak