Plan nu een intake

anti-aging infrarood

Heb je last van een doffe, droge huid of wil jij jouw huid een oppepper geven? Met lichttherapie pak je huidproblemen aan en verbeter je de algemene huidconditie. De behandeling is pijnloos, niet ingrijpend (geen hersteltijd) en zorgt voor een gladde en zachte huid.

Tijdens de behandeling maken we gebruik van een nieuwe innovatieve technologie. De Opatra Synergy is een nieuwe generatie huidverzorgingsapparaten die het effect van je huidverzorging versterken door een combinatie van warmte, infrarood licht en LED-licht. Door deze combinatie wordt het uiterlijk van je huid aanzienlijk verbetert. De behandeling kan zowel in het gezicht, hals als decolleté toegepast worden en is niet pijnlijk!

Waarom infrarood?

Infrarood licht is een bestanddeel van zonlicht met een elektromagnetische straling. Het heeft een langere golflengte dan normaal licht waardoor het voor ons niet zichtbaar maar wel voelbaar is. Elk lichaam en alle objecten geven infraroodstraling af. Hoe hoger de temperatuur van het lichaam of object, hoe hoger de infraroodstraling.

Verjongt

Infrarood licht verjongt de ouder wordende huid en brengt de jeugdige gloed terug. Het stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen. Dit verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid er jonger uit ziet. Ook stimuleert het de cellen die verantwoordelijk zijn voor weefselherstel en regeneratie.

Reinigt

Ook kan infrarood licht ingezet worden als reiniging voor de huid, omdat afvalstoffen sneller uit het lichaam verdwijnen. Daarom heeft infrarood licht vaak een gunstig effect op acné en eczeem. 

Geneest

Het infrarood licht zorgt ervoor dat het genezingsproces van de huid versneld wordt. Het activeert de stofwisseling en ondersteunt de aanmaak van nieuwe cellen; hierdoor wordt het genezingsproces van de huid aanzienlijk versneld.

Direct een intake inplannen?

Wil jij direct een afspraak maken? Dat kan! Bij ons kun je snel terecht voor een gratis intake inclusief persoonlijk behandelplan.  

Meer informatie

De infrarood behandeling wordt uitgevoerd met hooggeconcentreerde producten van Lira Clinical aangepast aan uw huidtype. De behandeling duurt 30 minuten en kost €80.-. Het is ook mogelijk om deze behandeling in kuurvorm te ondergaan. De kuur bestaat uit 4 behandelingen en kost  €320,-. Bij deze kuur krijgt u de ondersteunende Lira Clinical Lift Cream t.w.v. €80,50 cadeau.

Dan moet je denken aan 3 tot 4 behandelingen om de twee weken. Wanneer de huid rustiger is geworden, wordt in een bepaalde frequentie (bijvoorbeeld 1 keer in de zes weken) de behandeling herhaald om het resultaat te behouden.

Behandelingen met als doel een cosmetische verbetering van de huid worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

vereniging-huidtherapeuten-logo
KEURMERK HUIDZORG 073
Bel voor een afspraak