ontvang een huidanalyse

beenvaatjes laseren

Rode of blauw/paarse gesprongen adertjes op de benen? Deze kleine, oppervlakkig gelegen storende haarvaatjes kunnen tegenwoordig met de speciale Nd:YAG vaatlaser uitstekend worden behandeld. Deze laser heeft de ideale golflengte om bloedvaatjes op de benen te verwijderen. Het richt zich op de kleur (rood of blauw) in de wand van het vaatje. Door de warmte beschadigen we de eiwitten in de vaatwand. Het lichaam ruimt de vaatrestanten in de weken na de behandeling zelf op.

Team huidzorg 073

Hoe ziet de behandeling eruit?

Tijdens het laseren worden uw ogen beschermd tegen het licht van de laser. De huidtherapeut zal de laser met behulp van een handstuk over het te behandelen gebied leiden. De duur van een behandeling varieert van enkele minuten tot een half uur, afhankelijk van het te behandelen gebied. Door de warmte zal de huid na de behandeling er rood en licht gezwollen uitzien. Deze zwelling en roodheid kunnen tussen 1 en 3 dagen zichtbaar blijven. Omdat het lichaam de vaatrestanten moet opruimen kan het eindresultaat pas na 8-12 weken worden beoordeeld.

Meer informatie

Het aantal behandelingen hangt af van uw wensen, de grootte en de hoeveelheid beenvaatjes. Gemiddeld zijn 3 behandeling nodig voor het gewenste resultaat. Deze vaatjes zullen niet meer terugkeren, maar men moet wel rekening houden met het in de loop van de tijd ontstaan van nieuwe vaatjes.

Als je een laserbehandeling ondergaat wordt aangeraden minimaal 4 weken vóór en 4 weken ná de laserbehandeling niet te zonnen of onder de zonnebank te gaan. Dit om pigmentvorming als gevolg de behandeling te voorkomen. Na de behandeling mag je 24 uur niet intensief sporten, in de sauna of in bad, in verband met de warmteontwikkeling en het ontstaan van vaatverwijding.

De prijs is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. De prijs begint bij €70,- voor enkele vaatjes. Tijdens het intakegesprek wordt de prijs per behandeling vastgesteld.

Het laseren van beenvaatjes wordt als een cosmetische behandeling gezien waardoor het niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar.

tess coense
tess coense
Juli 4, 2020.
Ben bezig met permanente ontharing via laser bij huidzorg 073. Dit gaat super ook tijdens behandeling word rekening gehouden met de pijn van iemand als het niet gaat dan vertragen ze met de laser. Het personeel is informatief naar mij als klant en super vriendelijk. Ik zou iedereen dit bedrijf aan raden voor laser ontharen.
Evelien de Bok
Evelien de Bok
Oktober 7, 2019.
Vriendelijk en kundig personeel. Peeling viel wat tegen, de ontvelling erna was nogal heftig. Elektrisch epileren geeft tot nu toe prima resultaat.
Özlem Göksu
Özlem Göksu
Oktober 1, 2019.
Ik ben twee keer behandeld geweest voor acnelittekens met 2 verschillende peelings. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren. Huidzorg073 is hulpzaam en altijd bereikbaar wanneer je ze nodig hebt.
Fabienne de Saire
Fabienne de Saire
Oktober 1, 2019.
Meerdere behandelingen gehad voor mijn acne; altijd goed geholpen. De behandelingen heb ik als prettig ervaren.
Petri van Vugt
Petri van Vugt
Oktober 1, 2019.
Bij Huidzorg 073 heb ik vorig jaar pigmentvlekken in mijn gezicht laten behandelen en het resultaat was erg mooi. Ook dit jaar zal ik dat bij hen laten doen, want mijn overall ervaring was daar erg positief!
jolanda
jolanda
Juni 21, 2019.
Fijne praktijk kundige mensen die met je mee denken en tot nu toe de enige laser waar ik baat bij heb gehad top
Beyle Stendhal
Beyle Stendhal
Oktober 18, 2018.
Een aantal zeer goede ervaringen met deze huidkliniek. Deskundig , betrouwbaar en realistisch personeel. Optimaal resultaat. Vijf sterren daarom.
Besma Lamjaata
Besma Lamjaata
Oktober 18, 2018.
Hele fijne en schone kliniek. De therapeuten zijn klantvriendelijk en gespecialiseerd.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Klik op een van de vier onderstaande opties en neem contact met ons op!

Call Now ButtonBel voor een afspraak