bindweefselmassage

Bindweefsel kun je vergelijken met het cement tussen de stenen van een huis. Bindweefsel zit in ons hele lichaam en ondersteunt organen, gewrichten en spieren.

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat uit goed en stevig bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware uit. De huid wordt slapper en dat heeft rimpels tot gevolg.

Bindweefselmassage is een stevige massage van het bindweefsel van de gezichtshuid . Door de stevige massagegrepen wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Een bindweefselmassage is daarom een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Door de massage wordt de stofwisseling van de huid geoptimaliseerd. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor de aanmaak van collagene vezels kan verbeteren.

Team huidzorg 073

Hoe ziet de behandeling eruit?

Na de behandeling treedt de zogenaamde “na-reactie” op. Dit kan bijvoorbeeld een verhoogde gevoeligheid of een ietwat beurs gevoel zijn. Door de massagetechniek stimuleren we de doorbloeding waardoor de huid na de behandeling rood ziet. Dit is een gewenste reactie die niet langer aanhoudt dan 24 uur.

De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Een kuur bestaat uit 4 tot 8 behandelingen die 2 keer per week plaatsvinden. Na de kuur bouwen we de behandelingen af tot minimaal 1 keer per maand.

Meer informatie

Behandeling van het gelaat kost €40,- voor 30 minuten. Soms wordt een bindweefselmassage gedaan in combinatie met onze infrarood behandeling, chemische peeling of laserbehandeling. Vraag de huidtherapeut advies wat voor jou de beste behandeling is tijdens een gratis intakegesprek.

tess coense
tess coense
Juli 4, 2020.
Ben bezig met permanente ontharing via laser bij huidzorg 073. Dit gaat super ook tijdens behandeling word rekening gehouden met de pijn van iemand als het niet gaat dan vertragen ze met de laser. Het personeel is informatief naar mij als klant en super vriendelijk. Ik zou iedereen dit bedrijf aan raden voor laser ontharen.
Evelien de Bok
Evelien de Bok
Oktober 7, 2019.
Vriendelijk en kundig personeel. Peeling viel wat tegen, de ontvelling erna was nogal heftig. Elektrisch epileren geeft tot nu toe prima resultaat.
Özlem Göksu
Özlem Göksu
Oktober 1, 2019.
Ik ben twee keer behandeld geweest voor acnelittekens met 2 verschillende peelings. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren. Huidzorg073 is hulpzaam en altijd bereikbaar wanneer je ze nodig hebt.
Fabienne de Saire
Fabienne de Saire
Oktober 1, 2019.
Meerdere behandelingen gehad voor mijn acne; altijd goed geholpen. De behandelingen heb ik als prettig ervaren.
Petri van Vugt
Petri van Vugt
Oktober 1, 2019.
Bij Huidzorg 073 heb ik vorig jaar pigmentvlekken in mijn gezicht laten behandelen en het resultaat was erg mooi. Ook dit jaar zal ik dat bij hen laten doen, want mijn overall ervaring was daar erg positief!
jolanda
jolanda
Juni 21, 2019.
Fijne praktijk kundige mensen die met je mee denken en tot nu toe de enige laser waar ik baat bij heb gehad top
Beyle Stendhal
Beyle Stendhal
Oktober 18, 2018.
Een aantal zeer goede ervaringen met deze huidkliniek. Deskundig , betrouwbaar en realistisch personeel. Optimaal resultaat. Vijf sterren daarom.
Besma Lamjaata
Besma Lamjaata
Oktober 18, 2018.
Hele fijne en schone kliniek. De therapeuten zijn klantvriendelijk en gespecialiseerd.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Klik op een van de vier onderstaande opties en neem contact met ons op!

Call Now ButtonBel voor een afspraak