ontvang een huidanalyse

camouflage therapie

Camouflagetherapie wordt ingezet om huidaandoeningen met kleurafwijkingen minder zichtbaar te maken. Er wordt gebruikgemaakt van camouflageproducten die watervast, veegvast en huidvriendelijk zijn. Tijdens de eerste afspraak wordt uit een ruim assortiment kleuren de juiste kleur gekozen. 

Het aanbrengen van de camouflage zal tijdens de behandeling aangeleerd worden zodat je zelf in staat bent om (dagelijks) de camouflage aan te brengen. De camouflage die tijdens de behandeling op de huid is aangebracht zal gedurende die dag blijven zitten. Zo kun je die dag beoordelen of je tevreden bent over de camouflagekleur. Na de behandeling zal telefonisch contact opgenomen worden om te overleggen over het eventueel aanschaffen van de camouflageproducten. 

Meer informatie

Alle soorten kleurafwijkingen in de huid kunnen behandeld worden met camouflageproducten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn pigmentvlekken, rosacea, couperose, vitiligo en wijnvlekken. Ook diverse soorten littekens zoals brandwonden kunnen een indicatie zijn voor camouflagetherapie. Wij werken met de camouflageproducten van Oxygenetix. Oxygenetix is de enige echte zuurstofdoorlatende camouflage en tevens een moisturizer die werkt als een ademende tweede huid. Hierdoor is Oxygenetix ook ideaal toepasbaar bij acne of na een chemisch peeling of microneedling behandeling.

De kosten voor camouflagetherapie zijn onder andere afhankelijk van welk product uiteindelijk geschikt is voor het camoufleren van het betreffende huidprobleem. Het consult om de juiste camouflagekleur te bepalen kost €40,- (30 minuten).

De vergoeding voor camouflagetherapie is afhankelijk van jouw zorgverzekering. Wij kunnen voor je uitzoeken wat je vergoed krijgt.

tess coense
tess coense
Juli 4, 2020.
Ben bezig met permanente ontharing via laser bij huidzorg 073. Dit gaat super ook tijdens behandeling word rekening gehouden met de pijn van iemand als het niet gaat dan vertragen ze met de laser. Het personeel is informatief naar mij als klant en super vriendelijk. Ik zou iedereen dit bedrijf aan raden voor laser ontharen.
Evelien de Bok
Evelien de Bok
Oktober 7, 2019.
Vriendelijk en kundig personeel. Peeling viel wat tegen, de ontvelling erna was nogal heftig. Elektrisch epileren geeft tot nu toe prima resultaat.
Özlem Göksu
Özlem Göksu
Oktober 1, 2019.
Ik ben twee keer behandeld geweest voor acnelittekens met 2 verschillende peelings. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren. Huidzorg073 is hulpzaam en altijd bereikbaar wanneer je ze nodig hebt.
Fabienne de Saire
Fabienne de Saire
Oktober 1, 2019.
Meerdere behandelingen gehad voor mijn acne; altijd goed geholpen. De behandelingen heb ik als prettig ervaren.
Petri van Vugt
Petri van Vugt
Oktober 1, 2019.
Bij Huidzorg 073 heb ik vorig jaar pigmentvlekken in mijn gezicht laten behandelen en het resultaat was erg mooi. Ook dit jaar zal ik dat bij hen laten doen, want mijn overall ervaring was daar erg positief!
jolanda
jolanda
Juni 21, 2019.
Fijne praktijk kundige mensen die met je mee denken en tot nu toe de enige laser waar ik baat bij heb gehad top
Beyle Stendhal
Beyle Stendhal
Oktober 18, 2018.
Een aantal zeer goede ervaringen met deze huidkliniek. Deskundig , betrouwbaar en realistisch personeel. Optimaal resultaat. Vijf sterren daarom.
Besma Lamjaata
Besma Lamjaata
Oktober 18, 2018.
Hele fijne en schone kliniek. De therapeuten zijn klantvriendelijk en gespecialiseerd.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Klik op een van de vier onderstaande opties en neem contact met ons op!

Call Now ButtonBel voor een afspraak