Cellulite behandeling

Krijg weer een stevige huid!

De Venus Legacy wordt aangedreven door de gepatenteerde MP2 technologie, een combinatie van Multi-Polaire Radio Frequentie en Magnetische Pulsen. Deze technologie maakt nieuwe fibroblasten en nieuwe bloedvaatjes aan waardoor resultaten voor onder andere huidverstrakking, vermindering van cellulite en body contouring op zowel korte als lange termijn veilig en pijnloos worden bereikt.

Kom langs voor een GRATIS consult!

Wij werken op basis van een vrijblijvend eerste consult. Hierin beantwoorden we al je vragen, analyseren we je huid met een speciaal apparaat en stellen we samen met jou een behandelplan op.

Interesse? Plan dan zelf een afspraak via onze online planner of vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij zien je graag snel terug in onze praktijk! 

of laat je gegevens achter

Venus Legacy behandeling

De Venus Legacy is niet alleen geschikt om de huid te verstrakken maar ook voor vetreductie. De unieke, gepatenteerde MP2 technologie stimuleert de productie van nieuw collageen en elastine. Magnetische Pulsen zorgen voor de aanmaak van nieuwe groeifactoren (ook wel fibroblasten) en nieuwe gezonde bloedvaatjes (angiogenese). Fibroblasten zijn de belangrijkste cellen van het bindweefsel en zorgen voor de synthese van collageen. Door de aanmaak van bloedvaatjes verbetert de bloedcirculatie in de huid, de aanvoer van voedingsstoffen, zuurstof en de functie van de huidcellen. De Venus Legacy heeft als extra nog een aanvullende technologie namelijk de VariPulse technologie. Door middel van deze technologie creëer je een intensievere dieptepenetratie van het weefsel waardoor de behandeling dus het meest intensief en effectief is voor de behandeling van o.a. cellulite.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn afhankelijk van het lichaamsdeel en de tijd die we reserveren voor de behandeling. Tijdens een gratis consult gaan we bekijken welke gebieden je graag behandeld wilt hebben en wat dan precies de prijs per behandeling wordt. Hiernaast vind je een indicatie van de prijzen.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over de Venus Legacy behandeling. Daarom kun je hier nog de meest gestelde vragen vinden. 

De Venus Legacy zorgt ervoor dat de huid collageen en elastine vezels gaat aanmaken. Hierdoor wordt de huid steviger en gladder. Dit is een proces wat enkele weken kan duren voordat je zichtbaar resultaat ziet. Leeftijd, roken, zongedrag en levensstijl bepalen hoe snel en hoeveel resultaat je ziet.

Bij de behandeling van lijntjes en rimpeltjes is het resultaat afhankelijk van de huidconditie, leeftijd, gezondheid en leefwijze. Daarnaast zetten we het verouderingsproces van de huid niet stil. Vaak wordt een behandelkuur 1 keer in het jaar of 1 keer in de twee jaar herhaald.

Wat onze clienten zeggen

5/5

“Zeer nette ruimtes. Lieve meiden die alles van A tot Z controleren en vertellen wat ze gaan doen. Na 1x laseren al zichtbaar resultaat. Vandaag de 2e keer geweest en zeer benieuwd naar het resultaat..”

Mandy Roelofs

5/5

“Tijdens het gratis intakegesprek een behandelplan opgesteld voor mijn tatoeages. Tot nu toe 2 behandelingen gehad en ben erg tevreden met de behandelingen en het resultaat. Behandelingen worden goed en professioneel uitgevoerd. Een groot pluspunt dat je op een aantal dagen ook na het werk ‘s avonds en in het weekend terecht kunt!”

Kimanh Luu

Wij zorgen dat je snel van je cellulite af bent

Plan direct een Gratis consult

Of laat je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op.

Bel voor een afspraak

Kom langs voor een GRATIS consult

Ieder traject begint bij ons met een gratis consult. Hierin geven we je uitleg over onze behandelmethodes, beantwoorden we al je vragen en stellen een persoonlijk behandelplan met je op.