Ontvang een Gratis Huidanalyse

Chemische peeling

Chemische peelings worden voor verschillende indicaties ingezet. Voorbeelden hiervan zijn pigmentproblemen, huidveroudering, acné en acné littekens. De peelings die wij gebruiken zijn de TCA peeling, AHA peeling en Jessner peeling. Ze bestaan uit verschillende ingrediënten en zuren, waardoor elke peeling een specifiek huidprobleem aanpakt. Peelings zijn ook in verschillende concentraties verkrijgbaar waardoor het voor ieder huidtype geschikt is. Wij adviseren eerst een afspraak in te plannen om te bekijken welke chemische peeling het meest geschikt is voor jouw huid.

Hoe ziet de behandeling eruit?

De huid kan gedurende de dag van behandeling nog rood tot lichtroze van kleur zijn. Twee tot drie dagen na de peeling zal de huid een lichte schilfering vertonen en droger aanvoelen dan normaal. Voor en na de behandeling is het noodzakelijk de huid goed te beschermen tegen de zon. De behandeling gaat als volgt:

Reinigen van de huid

Voordat de peeling wordt aangebracht, wordt de huid gereinigd en vetvrij gemaakt door middel van een alcoholoplossing. 

Aanbrengen van de peeling

De peeling moet enkele minuten inwerken, afhankelijk van de aandoening, reactie van de huid en de soort peeling.

Huidverzorging

De behandeling zal met een passende verzorging of zonnefactor worden afgesloten.

Direct een intake inplannen?

Wil jij direct een afspraak maken? Dat kan! Bij ons kun je snel terecht voor een gratis intake inclusief persoonlijk behandelplan.  

Veelgestelde vragen

Oppervlakkige peeling: €80,-

  • The Signature Facelift: Deze behandeling is op basis van vitamine C, Hyaluronzuur en fruitenzymen. Deze ingrediënten zijn verantwoordelijk voor een directe celvernieuwing, hydratatie en egaliserend voor de huid.
  • Lightening Lift Solution: Deze behandeling richt zich op het verlichten van pigmentvlekken en roodheid. Het egaliseert de huid en geeft een mooie glow.
  • Wrinkle Lift peeling:  Door de hoge concentratie glucolzuur is het een intensievere behandeling waarbij huidvernieuwing wordt gestimuleerd, fijne lijntjes worden vermindert en de huid gladder wordt.

Middeldiepe peelings €80,-

  • Sal pulp definer bevat hoofdzakelijk salicylzuur. Deze peeling is voornamelijk geschikt voor een vette, ontstoken acnehuid door de talgoplossende werking van salicylzuur.
  • Mask peel is een combinatie van salicylzuur en glycolzuur. Perfect als huid verbeterende peeling of bij milde acne klachten.

Diepe peelings €125,- 

  • Mineral Jessner Rebuilder is een combinatiepeeling van verschillende zuren. Deze peeling is uitermate geschikt voor alle vormen van acne.
  • TCA peeling: we hebben deze peeling in 4 verschillende concentraties. Deze peeling is geschikt voor elk huidtype en kan rimpels, grove poriën, acnelittekens en pigmentatie verbeteren door het huidoppervlak te egaliseren.

Zeer diepe peeling €500,-

  • Cosmopeel Forte is de sterkste peeling in het assortiment en met name geschikt voor de verslapte huid. Dus wil jij zichtbaar rimpels verminderen? Dan is deze peeling iets voor jou! Bij deze behandeling vind een behandeltraject vooraf plaats om de huid goed voor te bereiden. De huidtherapeut zal alle informatie geven tijdens een gratis intakegesprek. 
  •  

De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van het doel en de ernst van het huidprobleem, maar gemiddeld zijn vier behandelingen nodig met een tussentijd van twee tot vier weken.

Dit is afhankelijk van je verzekering. Wij kunnen voor je uitzoeken of en hoeveel je vergoed krijgt.

Als je een chemische peeling behandeling ondergaat, wordt aangeraden om ongeveer 4 weken vóór en 4 weken ná de behandeling niet te zonnen of onder de zonnebank te gaan. Dit om pigmentvorming te voorkomen. Soms worden producten geadviseerd als voorbereiding om ongewenste huidreacties zoveel mogelijk te voorkomen. In deze producten zit een laag percentage chemische peeling zodat je huid er al aan gewend is.

vereniging-huidtherapeuten-logo
KEURMERK HUIDZORG 073
KEURMERK HUIDZORG 073
vereniging-huidtherapeuten-logo
Call Now ButtonBel voor een afspraak