fbpx

Chemische peelings

Krijg weer een gladde huid!

Chemische peelings worden al eeuwen gebruikt om de huid gladder en egaler te maken omdat ze de huidlagen versneld laten afschilferen. Huidzorg 073 heeft verschillende soorten peelings en concentraties waardoor we ook de gevoelige huid kunnen behandelen en tijdens zwangerschap deze behandeling veilig kunnen toepassen. Andere huidproblemen die we met chemische peelings effectief kunnen behandelen zijn pigmentvlekken, acne en acnelittekens. Chemische peelings zijn perfect zijn om je huid preventief te verjongen!

Kom langs voor een GRATIS consult!

Wij werken op basis van een vrijblijvend eerste consult. Hierin beantwoorden we al je vragen, analyseren we je huid met een speciaal apparaat en stellen we samen met je een behandelplan op.

Interesse? Plan dan zelf een afspraak via onze online planner of vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij zien je graag snel terug in onze praktijk! 

of laat je gegevens achter

Verschillende soorten peelings

We hebben voor verschillende huidtype, huidkleur en huidproblemen en andere peeling. Daarnaast hebben we verschillende concentratie waardoor we kunnen afstemmen welke peeling het beste bij jou huid past. Zo hebben we oppervlakkige peelings die in de zomerperioden kunnen of zelfs voor de zeer gevoelige huid geschikt zijn, maar ook diepe peelings om acne littekens of rimpels te verminderen.

alles over salicylzuur
acne behandeling door huidtherapeut

Voor een mooie glow

We hebben milde peelings op basis van vitamine C, hyaluronzuur, fruitenzymen en anti-oxidanten om te huid te vernieuwen, hydratheren en te egaliseren. Het voordeel van deze peelings zijn dat je huid een oppepper krijgt zonder extreme vervelling. Deze peelings zijn ook ideaal tijdens de zomerperioden of voor een feestje.

chemische peeling door huidtherapeut

Huidverbeterende peelings

Heb je last van acne, wat pigmentvlekjes of grove poriën? Dan gebruiken we iets diepere peelings om je huid grondig te reinigen of om pigmentvlekken te vervagen. Deze peelings voelen branderig aan en zullen de dagen na de behandeling matige tot heftige schilfering geven. De huid goed voorbereiden met producten is vaak noodzakelijk.

TCA Chemische Peeling Behandeling

Huidverjongende TCA peeling

TCA peeling is een variant van de chemische peelings en wordt al jaren gebruikt om de huid te verjongen. Net als de andere peelings zorgt het ervoor dat de bovenste huidlagen versneld gaat loslaten waardoor de huid er egaler uit gaat zien. Daarnaast heeft een TCA peeling het vermogen om collageen in de huid aan te maken. Daarom is een TCA peeling de meest geschikte peeling om huidveroudering aan te pakken

Wat zijn de kosten?

In de prijslijst vind je een richtlijn van de kosten per behandeling. De prijs wordt tijdens een gratis consult vastgesteld.

De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van het doel en de ernst van het huidprobleem. Bij acne adviseren we vaak chemische peelings in kuurvorm van gemiddeld 4 behandelingen. Je kan een chemische peeling ook preventief om de 6-8 weken toepassen als huidverbeterende behandeling. Je kunt een peeling oneindig toepassen zolang je de huid maar voldoende laat herstellen. Wij kunnen je daarin adviseren.

Als je een chemische peeling behandeling ondergaat, wordt aangeraden om ongeveer 4 weken vóór en 4 weken ná de behandeling niet te zonnen of onder de zonnebank te gaan. Dit om pigmentvorming te voorkomen. Wij adviseren bij een intensievere peeling je huid goed voor te bereiden met producten waar een laag percentage van de chemische peeling in zit. Je huid kan dan alvast wennen zodat een heftige huidreactie wordt voorkomen

De meeste chemishe peelings geven en licht brandig gevoel op het moment van de behandeling. Wij maken gebruik van een ventilator om de huid tussentijds te koelen. Bij diepere peelings kan de dagen na de behandeling de huid gaan vervelling. Dit kan ervoor zorgen dat de huid gevoelig is voor bijvoorbeeld koude wint of warm water. Laat je door de huidtherapeut adviseren welke producten je het beste na een peeling kunt gebruiken om je huid snel te laten herstellen. 

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over chemische peelings. Daarom kun je hier nog de meest gestelde vragen vinden. 

Professionals in Huidzorg

We hebben veel ervaring met het toepassen van chemische peelings. Wij zijn geen gewone schoonheidsspecialist, maar een huidtherapeutische praktijk voor paramedische en cosmetische behandelingen. Ons team bestaat uit enthousiaste HBO-geschoolde huidtherapeuten gespecialiseerd in het genezen, verbeteren, verjongen en onderhouden van de huid.

Wat onze clienten zeggen

5/5

“Bij Huidzorg 073 heb ik vorig jaar pigmentvlekken in mijn gezicht laten behandelen en het resultaat was erg mooi. Ook dit jaar zal ik dat bij hen laten doen, want mijn overall ervaring was daar erg positief!”

Petri van Vugt

5/5

“Zeer nette ruimtes. Lieve meiden die allez van A tot Z controleren en vertellen wat ze gaan doen. Na 1x laseren al zichtbaar resultaat. Vandaag de 2e keer geweest en zeer benieuwd naar het resultaat.”

Mandy Roelofs

Chemische peeling behandeling inplannen?

Plan direct een Gratis consult

Of laat je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op.

Kom langs voor een GRATIS consult

Ieder traject begint bij ons met een gratis consult. Hierin geven we je uitleg over onze behandelmethodes, beantwoorden we al je vragen en stellen een persoonlijk behandelplan met je op.

Bel voor een afspraak