ontvang een huidanalyse

Chemische peeling

Chemische peelings worden voor verschillende indicaties ingezet. Voorbeelden hiervan zijn pigmentproblemen, huidveroudering, acné en acnélittekens. De peelings die wij gebruiken zijn de TCA peeling, AHA peeling en Jessner peeling. Ze bestaan uit verschillende ingrediënten en zuren, waardoor elke peeling een specifiek huidprobleem aanpakt. Peelings zijn ook in verschillende concentraties verkrijgbaar waardoor het voor ieder huidtype geschikt is. Wij adviseren eerst een afspraak in te plannen om te bekijken welke chemische peeling het meest geschikt is voor jouw huid.

Team huidzorg 073
gezichtsbehandeling

Hoe ziet de behandeling eruit?

De huid kan gedurende de dag van behandeling nog rood tot lichtroze van kleur zijn. Twee tot drie dagen na de peeling zal de huid een lichte schilfering vertonen en droger aanvoelen dan normaal. Voor en na de behandeling is het noodzakelijk de huid goed te beschermen tegen de zon. De behandeling gaat als volgt:

reinigen van de huid

Voordat de peeling wordt aangebracht, wordt de huid gereinigd en vetvrij gemaakt door middel van een alcoholoplossing. 

Aanbrengen peeling

De peeling moet enkele minuten inwerken, afhankelijk van de aandoening, reactie van de huid en de soort peeling.

Huidverzorging

De behandeling zal met een passende verzorging of zonnefactor worden afgesloten.

Meer informatie

De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van het doel en de ernst van het huidprobleem, maar gemiddeld zijn vier behandelingen nodig met een tussentijd van twee tot vier weken.

Als je een chemische peeling behandeling ondergaat, wordt aangeraden om ongeveer 4 weken vóór en 4 weken ná de behandeling niet te zonnen of onder de zonnebank te gaan. Dit om pigmentvorming te voorkomen. Soms worden producten geadviseerd als voorbereiding om ongewenste huidreacties zoveel mogelijk te voorkomen. In deze producten zit een laag percentage chemische peeling zodat je huid er al aan gewend is.

Een chemische peeling kost €80,- per behandeling van 45 minuten. Wanneer er sprake is van onzuiverheden, bijvoorbeeld bij acne, worden deze tijdens de behandeling verwijderd.

Dit is afhankelijk van je verzekering. Wij kunnen voor je uitzoeken of en hoeveel je vergoedt krijgt.

Mineral Jessner Rebuilder: Dit is een combinatiepeeling van verschillende zuren. Deze peeling is uitermate geschikt voor alle vormen van acne door de verschillende zuren die stuk voor stuk een positief effect hebben op de ontstekingen en talgproductie. Daarnaast heeft deze peeling effect op pigmentatieproblemen en is inzetbaar als een vernieuwende, verfrissende behandeling voor elk huidtype.

Mineral TCA Rebuilder: Deze TriChloorAzijnzuur peeling veroorzaakt denaturatie van de proteïnen (geeft frosting). Deze peeling is geschikt voor elk huidtype en kan rimpels, grove poriën, acnelittekens en pigmentatie verbeteren door het huidoppervlak te egaliseren.

Pumpkin Plus Definer: Dit is een universele anti-aging behandeling die een doffe huid verfrist en vernieuwt. Deze peeling zit boordevol antioxidanten, plantaardige stamcellen, peptiden, retinol en huidhelende vitamines waardoor de huid gaat stralen en wordt gerevitaliseerd. Deze peeling is geschikt voor verschillende huidaandoeningen zoals acne, ongelijkmatige teint en verouderende huid. Dit is een peeling zonder herstelperiode wat hem geschikt maakt voor drukbezette mensen.

Sal Pulp Definer: Het salicylzuur in deze peeling werkt keratolytisch op het huidoppervlak. Tevens draagt het bij aan een betere opname van ingrediënten. De toegevoegde pulp-extracten zorgen voor extra antioxidanten-werking. Deze peeling is geschikt voor elk huidtype en voornamelijk voor een vette, ontstoken acnehuid door de talgoplossende werking van salicylzuur.

Vita Brite Refresher: Deze peeling is zeer geschikt voor het oplichten van pigmentvlekken en het verstevigen van de huid. Door de combinatie van verschillende zuren en extracten is deze peeling inzetbaar bij de droge, vochtarme huid en de zonbeschadigde huid.

tess coense
tess coense
Juli 4, 2020.
Ben bezig met permanente ontharing via laser bij huidzorg 073. Dit gaat super ook tijdens behandeling word rekening gehouden met de pijn van iemand als het niet gaat dan vertragen ze met de laser. Het personeel is informatief naar mij als klant en super vriendelijk. Ik zou iedereen dit bedrijf aan raden voor laser ontharen.
Evelien de Bok
Evelien de Bok
Oktober 7, 2019.
Vriendelijk en kundig personeel. Peeling viel wat tegen, de ontvelling erna was nogal heftig. Elektrisch epileren geeft tot nu toe prima resultaat.
Özlem Göksu
Özlem Göksu
Oktober 1, 2019.
Ik ben twee keer behandeld geweest voor acnelittekens met 2 verschillende peelings. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren. Huidzorg073 is hulpzaam en altijd bereikbaar wanneer je ze nodig hebt.
Fabienne de Saire
Fabienne de Saire
Oktober 1, 2019.
Meerdere behandelingen gehad voor mijn acne; altijd goed geholpen. De behandelingen heb ik als prettig ervaren.
Petri van Vugt
Petri van Vugt
Oktober 1, 2019.
Bij Huidzorg 073 heb ik vorig jaar pigmentvlekken in mijn gezicht laten behandelen en het resultaat was erg mooi. Ook dit jaar zal ik dat bij hen laten doen, want mijn overall ervaring was daar erg positief!
jolanda
jolanda
Juni 21, 2019.
Fijne praktijk kundige mensen die met je mee denken en tot nu toe de enige laser waar ik baat bij heb gehad top
Beyle Stendhal
Beyle Stendhal
Oktober 18, 2018.
Een aantal zeer goede ervaringen met deze huidkliniek. Deskundig , betrouwbaar en realistisch personeel. Optimaal resultaat. Vijf sterren daarom.
Besma Lamjaata
Besma Lamjaata
Oktober 18, 2018.
Hele fijne en schone kliniek. De therapeuten zijn klantvriendelijk en gespecialiseerd.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Klik op een van de vier onderstaande opties en neem contact met ons op!

Call Now ButtonBel voor een afspraak