Blijvend van je couperose af

Couperose behandeling

Heb jij last van gesprongen bloedvaatjes in je gezicht en wil hier graag vanaf? Dat kan door middel van een couperose behandeling. Wij zijn specialist in het behandelen en verwijderen van couperose en andere vaatafwijkingen in het gezicht. Ben je benieuwd hoe? Lees dan snel verder of maak direct een afspraak. 

Couperose laserbehandeling

Een laserbehandeling is de snelste en meest effectieve manier om van je couperose af te komen. Het weglaseren van couperose doen wij met een krachtige IPL laser. Hierbij wordt de laserbundel geabsorbeerd door het hemoglobine in de bloedvaten waardoor selectieve warmte vrijkomt. Door de verhitting verschrompelt het ongewenste bloedvaatje direct en wordt daarna door het lichaam afgebroken. Deze behandeling wordt uitgevoerd door gespecialiseerd en HBO-geschoolde huidtherapeuten.

Plan een gratis intake

Ben jij geïnteresseerd in een behandeling voor je couperose in onze praktijk in Den Bosch? Plan dan nu een gratis intake in. Hierin bekijken onze specialisten de ernst van de couperose en stellen we een persoonlijk behandelplan op. Daarnaast geven we uitgebreid uitleg over hoe de behandeling in zijn werk gaat en beantwoorden we al je vragen. 

Direct een intake inplannen?

Wil jij direct een eerste afspraak inplannen? Dat kan! Bij ons kun je snel terecht voor een gratis intake inclusief huidanalyse.  

Huidtherapeut behandelt client met laser voor couperose
Couperose behandeling met IPL Laser
couperose laserbehandeling voor en na
Voor en na resultaat van een couperose behandeling met laser

Veelgestelde vragen

Het aantal behandelingen hangt af van jouw wensen, de grootte en de hoeveelheid vaatjes. Gemiddeld zijn 2-3 behandeling nodig voor het gewenste resultaat. Deze vaatjes zullen niet meer terugkeren, maar men moet wel rekening houden met het in de loop van de tijd ontstaan van nieuwe vaatjes. Omdat we vooraf een foto maken van de huid kunnen we na enkele behandelingen opnieuw foto’s maken om het resultaat te beoordelen.

De prijs is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. De prijs begint bij €70,- voor enkele vaatjes. Tijdens het intakegesprek wordt de prijs per behandeling vastgesteld.

Heb je een aanvullende verzekering? Dan is het mogelijk dat de behandeling wordt vergoed. Wij kunnen voor je uitzoeken waar jij recht op hebt.

Als je een laserbehandeling voor couperose ondergaat, wordt aangeraden minimaal 4 weken vóór en 4 weken ná de laserbehandeling niet te zonnen of onder de zonnebank te gaan. Dit om pigmentvorming als gevolg van de behandeling te voorkomen. Na de behandeling mag je 24 uur niet intensief sporten, in de sauna of in bad, in verband met de warmteontwikkeling en het ontstaan van vaatverwijding.

Bel voor een afspraak