couperose laserbehandeling

Ons lichaam bevat duizenden haarvaatjes die ons hele lichaam van voeding voorzien en afvalstoffen afvoeren. Deze vaatjes zijn kwetsbaar en wanneer de vaatwanden verzwakt zijn, kunnen ze zichtbaar worden. Wanneer deze gesprongen bloedvaatjes in grotere aantallen voorkomen in het gezicht wordt dit ‘couperose’ genoemd.

Andere veelvoorkomende vaatafwijkingen zijn: rosacea, spinnetjes (spider neavi) of rode bultjes op het lichaam (cherry angioma). Deze vaatafwijkingen kunnen behandeld worden met het professionele Ellipse IPL apparaat. De lichtflits wordt geabsorbeerd door het hemoglobine in de bloedvaten, waardoor selectieve warmte vrijkomt. Door de verhitting verschrompelt het ongewenste bloedvaatje direct en wordt daarna door het lichaam afgebroken.

Team huidzorg 073

Hoe ziet de behandeling eruit?

Tijdens het laseren worden jouw ogen beschermd tegen het licht van de laser. De huidtherapeut zal de laser met behulp van een handstuk over het te behandelen gebied leiden. De duur van een behandeling varieert van enkele minuten tot een half uur, afhankelijk van het te behandelen gebied. Door de warmte zal de huid na de behandeling er rood en licht gezwollen uitzien. Deze zwelling en roodheid kunnen tussen 2 en 5 dagen zichtbaar blijven. Omdat het lichaam de vaatrestanten moet opruimen kan het eindresultaat pas na 4-6 weken worden beoordeeld.

Meer informatie

Als je een laserbehandeling ondergaat wordt aangeraden minimaal 4 weken vóór en 4 weken ná de laserbehandeling niet te zonnen of onder de zonnebank te gaan. Dit om pigmentvorming als gevolg van de behandeling te voorkomen. Na de behandeling mag je 24 uur niet intensief sporten, in de sauna of in bad, in verband met de warmteontwikkeling en het ontstaan van vaatverwijding.

Het aantal behandelingen hangt af van jouw wensen, de grootte en de hoeveelheid vaatjes. Gemiddeld zijn 2-3 behandeling nodig voor het gewenste resultaat. Deze vaatjes zullen niet meer terugkeren, maar men moet wel rekening houden met het in de loop van de tijd ontstaan van nieuwe vaatjes. Omdat we vooraf een foto maken van de huid kunnen we na enkele behandelingen opnieuw foto’s maken om het resultaat te beoordelen.

De prijs is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. De prijs begint bij €70,- voor enkele vaatjes. Tijdens het intakegesprek wordt de prijs per behandeling vastgesteld.

Heb je een aanvullende verzekering? Dan is het mogelijk dat de behandeling wordt vergoed. Wij kunnen voor je uitzoeken waar jij recht op hebt.

tess coense
tess coense
Juli 4, 2020.
Ben bezig met permanente ontharing via laser bij huidzorg 073. Dit gaat super ook tijdens behandeling word rekening gehouden met de pijn van iemand als het niet gaat dan vertragen ze met de laser. Het personeel is informatief naar mij als klant en super vriendelijk. Ik zou iedereen dit bedrijf aan raden voor laser ontharen.
Evelien de Bok
Evelien de Bok
Oktober 7, 2019.
Vriendelijk en kundig personeel. Peeling viel wat tegen, de ontvelling erna was nogal heftig. Elektrisch epileren geeft tot nu toe prima resultaat.
Özlem Göksu
Özlem Göksu
Oktober 1, 2019.
Ik ben twee keer behandeld geweest voor acnelittekens met 2 verschillende peelings. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren. Huidzorg073 is hulpzaam en altijd bereikbaar wanneer je ze nodig hebt.
Fabienne de Saire
Fabienne de Saire
Oktober 1, 2019.
Meerdere behandelingen gehad voor mijn acne; altijd goed geholpen. De behandelingen heb ik als prettig ervaren.
Petri van Vugt
Petri van Vugt
Oktober 1, 2019.
Bij Huidzorg 073 heb ik vorig jaar pigmentvlekken in mijn gezicht laten behandelen en het resultaat was erg mooi. Ook dit jaar zal ik dat bij hen laten doen, want mijn overall ervaring was daar erg positief!
jolanda
jolanda
Juni 21, 2019.
Fijne praktijk kundige mensen die met je mee denken en tot nu toe de enige laser waar ik baat bij heb gehad top
Beyle Stendhal
Beyle Stendhal
Oktober 18, 2018.
Een aantal zeer goede ervaringen met deze huidkliniek. Deskundig , betrouwbaar en realistisch personeel. Optimaal resultaat. Vijf sterren daarom.
Besma Lamjaata
Besma Lamjaata
Oktober 18, 2018.
Hele fijne en schone kliniek. De therapeuten zijn klantvriendelijk en gespecialiseerd.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Klik op een van de vier onderstaande opties en neem contact met ons op!

Call Now ButtonBel voor een afspraak