ontvang een huidanalyse

Cuppingmassage

Cupping wordt toegepast voor verschillende doeleinden. De cups worden veel gebruikt ter voorkoming of vermindering van rimpels en cellulite. Ook kan cupping worden toegepast als massage voor het losmaken van de spieren en bij pijnpunten. De cups kunnen op een vaste plek worden toegepast, maar kunnen ook heen en weer bewogen worden over de huid. Door het ontstane vacuüm wordt de huid deels in de cup gezogen, waardoor er bloed naar de behandelde plek gezogen wordt. Het gevolg is een betere doorbloeding in de spieren en het lichaam ontdoet zich sneller van afvalstoffen.

Een cupping-behandeling voelt aan als een stevige massage, waarbij ook de dieper gelegen huidlagen bereikt worden. Regelmatig cuppen zorgt voor soepele spieren. Tijdens de behandeling kunnen er lokaal rode plekken ontstaan; dit is normaal en deze plekken verdwijnen na enkele dagen. Tevens kan de eerste behandeling gevoeliger aanvoelen doordat het weefsel gespannen is.

Waar is de behandeling voor?

Cupping is een eeuwenoude behandelmethode die oorspronkelijk uit de traditionele Chinese geneeskunde komt. De cups zijn gemaakt van glas. Door in de siliconen bol bovenop de cup te knijpen wordt een vacuüm op de huid gecreëerd. Door de huid vooraf licht in te masseren met olie, laten de cups zich eenvoudig verplaatsen. Het doel van cupping is het stimuleren van de doorbloeding en het losmasseren van spieren en bindweefsel.

Cellulite-behandeling

Een veelvoorkomende toepassing met cupping is de behandeling van cellulite. Cellulite, ook wel “sinaasappelhuid” genoemd, ontstaat vaak door een slechte vochtafvoer in het huidgebied rond buik, billen en dijen. Het gevolg is dat er onder de huid putjes en bobbeltjes voorkomen.  

Losmaken spieren en pijnpunten

Door het ontstane vacuüm wordt de huid deels in de cup gezogen, waardoor er bloed naar de behandelde plek gezogen wordt. Het gevolg is een betere doorbloeding in de spieren en het lichaam ontdoet zich sneller van afvalstoffen.

Meer informatie

Cupping-massage wordt voornamelijk aan de voorkant en achterkant van de bovenbenen toegepast.
Een behandeling van 30 minuten waarbij we de achterkant van de bovenbenen en billen behandelen kost €40,-. Wil je graag ook de voorkant van de benen meegenomen hebben? Dan reserveren we 45 minuten en kost het €60,-.

Bij een cupping pakket van 8 behandelingen van 30 minuten (€320,-) ontvang je een gratis Body Lift cream ter ondersteuning van de behandelingen t.w.v. €60,- cadeau.

Behandelingen met als doel een cosmetische verbetering van de huid worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Vraag advies aan de huidtherapeut van Huidzorg 073 of een cupping-behandeling iets voor jou is.

tess coense
tess coense
Juli 4, 2020.
Ben bezig met permanente ontharing via laser bij huidzorg 073. Dit gaat super ook tijdens behandeling word rekening gehouden met de pijn van iemand als het niet gaat dan vertragen ze met de laser. Het personeel is informatief naar mij als klant en super vriendelijk. Ik zou iedereen dit bedrijf aan raden voor laser ontharen.
Evelien de Bok
Evelien de Bok
Oktober 7, 2019.
Vriendelijk en kundig personeel. Peeling viel wat tegen, de ontvelling erna was nogal heftig. Elektrisch epileren geeft tot nu toe prima resultaat.
Özlem Göksu
Özlem Göksu
Oktober 1, 2019.
Ik ben twee keer behandeld geweest voor acnelittekens met 2 verschillende peelings. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren. Huidzorg073 is hulpzaam en altijd bereikbaar wanneer je ze nodig hebt.
Fabienne de Saire
Fabienne de Saire
Oktober 1, 2019.
Meerdere behandelingen gehad voor mijn acne; altijd goed geholpen. De behandelingen heb ik als prettig ervaren.
Petri van Vugt
Petri van Vugt
Oktober 1, 2019.
Bij Huidzorg 073 heb ik vorig jaar pigmentvlekken in mijn gezicht laten behandelen en het resultaat was erg mooi. Ook dit jaar zal ik dat bij hen laten doen, want mijn overall ervaring was daar erg positief!
jolanda
jolanda
Juni 21, 2019.
Fijne praktijk kundige mensen die met je mee denken en tot nu toe de enige laser waar ik baat bij heb gehad top
Beyle Stendhal
Beyle Stendhal
Oktober 18, 2018.
Een aantal zeer goede ervaringen met deze huidkliniek. Deskundig , betrouwbaar en realistisch personeel. Optimaal resultaat. Vijf sterren daarom.
Besma Lamjaata
Besma Lamjaata
Oktober 18, 2018.
Hele fijne en schone kliniek. De therapeuten zijn klantvriendelijk en gespecialiseerd.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Klik op een van de vier onderstaande opties en neem contact met ons op!

Call Now ButtonBel voor een afspraak