ontvang een huidanalyse

elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen is een behandeling om storende haren voor langere tijd te verwijderen. Het voordeel van deze methode is dat – naast donkere haren – ook grijze, witte, blonde en rode haren behandeld kunnen worden. Deze haren zijn namelijk niet geschikt voor laserontharing.

Helaas is een haar na één behandeling niet definitief verwijderd. Dit heeft met meerdere factoren te maken, zoals de groeicyclus van de haren en het herstellend vermogen van het lichaam. De behandelperiode varieert van enkele maanden tot jaren, afhankelijk van het aantal haren dat behandeld moeten worden. Het doel van de behandeling is haarvermindering. Er kan geen garantie geboden worden dat het behandelgebied volledig haarloos wordt. Het kan nodig zijn om uiteindelijk nog onderhoudsbehandelingen (een- tot tweemaal per jaar) te blijven doen. In de loop van de tijd kunnen bovendien altijd nieuwe haren ontstaan, bijvoorbeeld tijdens de menopauze en door het gebruik van bepaalde medicijnen.

Team huidzorg 073

Hoe ziet de behandeling eruit?

Wij maken gebruik van het nieuwe Apilus 3G ontharingsapparaat. Dit apparaat is sneller en minder pijnlijk dan de traditionele apparaten. Er wordt tijdens het elektrisch ontharen gebruikgemaakt van een minuscuul naaldje, waarmee haren één voor één behandeld zullen worden. De huidtherapeut laat het naaldje in het haarzakje glijden om vervolgens enkele seconden stroom te geven. Door de stroom ontstaat warmte in het haarzakje, waardoor de haarwortel beschadigd raakt. Na elke behandeling worden de haren dunner en zwakker, waarna ze uiteindelijk zullen verdwijnen.

Meer informatie

Voor de behandeling is het noodzakelijk om minimaal 4 weken te stoppen met het epileren of harsen van de haren. Wel mogen de haren kortgeknipt of geschoren worden. Tijdens de behandeling moeten de haren lang genoeg zijn om te kunnen pakken met een pincet.

Na de behandeling is het aan te raden de huid goed te beschermen tegen de zon om huidverkleuringen te voorkomen.

De kosten voor het elektrisch ontharen zijn €20,- per kwartier. De duur van de behandeling heeft te maken met de hoeveelheid haren.

Overbeharing in het gezicht komt in aanmerking voor een vergoeding, mits je aanvullend verzekerd bent. Het eigen risico is dan niet van toepassing. Wij kunnen voor je uitzoeken wat jij vergoed krijgt.

tess coense
tess coense
Juli 4, 2020.
Ben bezig met permanente ontharing via laser bij huidzorg 073. Dit gaat super ook tijdens behandeling word rekening gehouden met de pijn van iemand als het niet gaat dan vertragen ze met de laser. Het personeel is informatief naar mij als klant en super vriendelijk. Ik zou iedereen dit bedrijf aan raden voor laser ontharen.
Evelien de Bok
Evelien de Bok
Oktober 7, 2019.
Vriendelijk en kundig personeel. Peeling viel wat tegen, de ontvelling erna was nogal heftig. Elektrisch epileren geeft tot nu toe prima resultaat.
Özlem Göksu
Özlem Göksu
Oktober 1, 2019.
Ik ben twee keer behandeld geweest voor acnelittekens met 2 verschillende peelings. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren. Huidzorg073 is hulpzaam en altijd bereikbaar wanneer je ze nodig hebt.
Fabienne de Saire
Fabienne de Saire
Oktober 1, 2019.
Meerdere behandelingen gehad voor mijn acne; altijd goed geholpen. De behandelingen heb ik als prettig ervaren.
Petri van Vugt
Petri van Vugt
Oktober 1, 2019.
Bij Huidzorg 073 heb ik vorig jaar pigmentvlekken in mijn gezicht laten behandelen en het resultaat was erg mooi. Ook dit jaar zal ik dat bij hen laten doen, want mijn overall ervaring was daar erg positief!
jolanda
jolanda
Juni 21, 2019.
Fijne praktijk kundige mensen die met je mee denken en tot nu toe de enige laser waar ik baat bij heb gehad top
Beyle Stendhal
Beyle Stendhal
Oktober 18, 2018.
Een aantal zeer goede ervaringen met deze huidkliniek. Deskundig , betrouwbaar en realistisch personeel. Optimaal resultaat. Vijf sterren daarom.
Besma Lamjaata
Besma Lamjaata
Oktober 18, 2018.
Hele fijne en schone kliniek. De therapeuten zijn klantvriendelijk en gespecialiseerd.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Klik op een van de vier onderstaande opties en neem contact met ons op!

Call Now ButtonBel voor een afspraak