ontvang een huidanalyse

huidverbetering/verjonging

Wil je graag advies over hoe je het beste jouw huid kunt verzorgen of wil je graag een behandeling gericht op huidverbetering en/of huidverjonging? Wij kunnen je hiermee helpen. Naast adviseren over de verschillende huidverzorgingsproducten richten wij ons ook op het verbeteren van de huidconditie en het egaliseren en verstevigen van de huid. 

Team huidzorg 073

Hoe ziet de behandeling eruit?

De huid kan gedurende de dag van behandeling nog rood tot lichtroze van kleur zijn. Twee tot drie dagen na de peeling zal de huid een lichte schilfering vertonen en droger aanvoelen dan normaal. Voor en na de behandeling is het noodzakelijk de huid goed te beschermen tegen de zon. De behandeling gaat als volgt:

Chemische peeling

Chemische peeling is een techniek om rimpels en onregelmatigheden van de huid minder zichtbaar te maken. Ook zonbeschadiging en vlekkerige pigmentatie van de huid kunnen ermee worden behandeld. 

Microneedling

Bij een microneedling behandeling worden door middel van 11 minuscule naaldjes kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. Deze minuscule verticale kanaaltjes verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren. 

Laserbehandelingen

Behandeling met de Fractional laser of Picoway laser. Tijdens de behandeling worden door de laser met gecontroleerde bundels van hitte minuscule gaatjes in de huid gemaakt. Het lichaam zal deze herstellen en de huid zal verbeteren.

Meer informatie

Voor het maximale resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Gemiddelde aantal behandelingen met een chemische peeling, microneedling of laser ligt tussen de 4-6 behandelingen. Met de Picoway kunnen we tevens een eenmalige beautybehandeling doen. De behandelingen worden vaak in kuurverband geadviseerd met een tussentijd van 2 tot 6 weken.

Dit is afhankelijk van de huidconditie, leeftijd, gezondheid en leefwijze. Helaas zetten we het verouderingsproces van de huid niet stil. Vaak wordt een behandelkuur 1 keer in het jaar of 1 keer in de twee jaar herhaald.

Soms adviseert de huidtherapeut de behandelingen te combineren. Daarnaast kan gekozen worden voor een plaatselijke behandeling – bijvoorbeeld alleen de oogomtrek of bovenlip. Hieronder vindt u een indicatie van de prijzen per behandeling. Tijdens het intakegesprek wordt de prijs met u vastgesteld.

  • Chemische peeling €80,-
  • Microneedling v.a. €80,-
  • Laserbehandeling v.a. €100,-

Behandelingen met als doel een cosmetische verbetering van de huid worden niet vergoed doot de zorgverzekeraar.

tess coense
tess coense
Juli 4, 2020.
Ben bezig met permanente ontharing via laser bij huidzorg 073. Dit gaat super ook tijdens behandeling word rekening gehouden met de pijn van iemand als het niet gaat dan vertragen ze met de laser. Het personeel is informatief naar mij als klant en super vriendelijk. Ik zou iedereen dit bedrijf aan raden voor laser ontharen.
Evelien de Bok
Evelien de Bok
Oktober 7, 2019.
Vriendelijk en kundig personeel. Peeling viel wat tegen, de ontvelling erna was nogal heftig. Elektrisch epileren geeft tot nu toe prima resultaat.
Özlem Göksu
Özlem Göksu
Oktober 1, 2019.
Ik ben twee keer behandeld geweest voor acnelittekens met 2 verschillende peelings. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren. Huidzorg073 is hulpzaam en altijd bereikbaar wanneer je ze nodig hebt.
Fabienne de Saire
Fabienne de Saire
Oktober 1, 2019.
Meerdere behandelingen gehad voor mijn acne; altijd goed geholpen. De behandelingen heb ik als prettig ervaren.
Petri van Vugt
Petri van Vugt
Oktober 1, 2019.
Bij Huidzorg 073 heb ik vorig jaar pigmentvlekken in mijn gezicht laten behandelen en het resultaat was erg mooi. Ook dit jaar zal ik dat bij hen laten doen, want mijn overall ervaring was daar erg positief!
jolanda
jolanda
Juni 21, 2019.
Fijne praktijk kundige mensen die met je mee denken en tot nu toe de enige laser waar ik baat bij heb gehad top
Beyle Stendhal
Beyle Stendhal
Oktober 18, 2018.
Een aantal zeer goede ervaringen met deze huidkliniek. Deskundig , betrouwbaar en realistisch personeel. Optimaal resultaat. Vijf sterren daarom.
Besma Lamjaata
Besma Lamjaata
Oktober 18, 2018.
Hele fijne en schone kliniek. De therapeuten zijn klantvriendelijk en gespecialiseerd.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Klik op een van de vier onderstaande opties en neem contact met ons op!

Call Now ButtonBel voor een afspraak