ontvang een persoonlijk behandelplan

laser ontharen

Laser ontharen is een zeer effectieve methode om haren definitief te verwijderen. Laserontharing wordt vaak toegepast bij mensen die last hebben van bijvoorbeeld ingegroeide haren, rode bultjes bij het scheren of simpelweg niet meer willen scheren, epileren of harsen. Bij laserontharing gebruiken we een krachtig laserapparaat (geen IPL) waarmee we ieder gewenst haartje op ieder lichaamsdeel permanent kunnen ontharen. Zo kun je bijvoorbeeld je oksels, benen of rug haar laten laseren. Maar ook gezichtshaar laten verwijderen of je bikinilijn laseren is geen probleem, alles is mogelijk. 

Direct een afspraak maken?

Wil jij direct een afspraak maken? Dat kan! Bij ons kun je snel terecht voor een gratis intake inclusief persoonlijk behandelplan.  

huidtherapeut laser ontharen
laser ontharen oksel

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt voordat je je haren permanent laat verwijderen met een laser. Hieronder daarom antwoord op de meest gestelde vragen over laser ontharen.

Bij het laser ontharen werken onze huidspecialisten met een professioneel laserapparaat (GentleMax Pro). Dit apparaat maakt gebruik van een lichtstraal die tot diep in de huid doordringt en een gecontroleerde hoeveelheid warmte afgeeft. Deze gecontroleerde warmte zorgt ervoor dat de haarwortel wordt vernietigd.

Tijdens het laserontharen worden je ogen beschermd tegen het licht van de laser. De huidtherapeut zal de laser met behulp van een handstuk over het te behandelen gebied leiden. De duur van een behandeling varieert van enkele minuten tot een half uur, afhankelijk van het te behandelen gebied. Na de behandeling zal de huid enkele uren roder zijn dan normaal. De verbrande haartjes kunnen aanvoelen als bultjes, maar ook deze zullen binnen enkele uren verdwijnen.

De laserstralen voelen als tikjes op de huid aan en kunnen als onprettig ervaren worden maar zijn niet pijnlijk. 

Nee, laserontharen is niet gevaarlijk mits je het door een professional laat doen. Al onze behandelaars zijn daarom HBO opgeleide huidtherapeuten die gekwalificeerd zijn deze behandeling te doen. Bovendien werken wij uitsluitend met de beste laserapparatuur. 

Ja, in principe is er bij een donkere huidskleur meer kans op schade. Wij gebruiken daarom speciale lasertechnieken voor de donkere huid. Daarnaast maken we van tevoren altijd een persoonlijk behandelplan om te kijken welke laserbehandeling het best bij jouw huidtype past.

Het aantal behandelingen hangt af van jouw wensen en de conditie van je huid. Voor haarverwijdering hebben de meeste mensen gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig, omdat de behandeling pas effect heeft wanneer het haarzakje in de actieve groeifase zit. Doorgaans ligt het gemiddelde voor lichaamsontharing op 6 behandelingen waar er voor gezichtsontharing vaak 8 tot 10 behandelingen nodig zijn.

Hieronder vind je een richtlijn van de kosten per behandeling voor het laser ontharen. De prijs is afhankelijk van de grootte van het gebied waardoor de genoemde prijzen hoger of lager kunnen uitvallen. De prijs wordt tijdens het intakegesprek vastgesteld.

Bovenlip: €70,-
Kin: €70,-
Hals: €100,-
Bakkebaarden: €90,-
Oksels: €50,-
Armen: v.a. €100,-
Bikinilijn: v.a. €75,-
Onderbenen: €175,-
Bovenbenen: €200,-
Benen (volledig): €350,-
Rug: v.a. €100,-
Borst: v.a. €100,-

Overbeharing in het gezicht komt in aanmerking voor een vergoeding mits je een aanvullende verzekering hebt. Wij kunnen voor je uitzoeken wat jij vergoed krijgt. Behandelingen op het lichaam komen voor eigen rekening.

Als je een laserbehandeling ondergaat wordt afgeraden om het gebied te epileren, te waxen of een andere ontharingsbehandeling te ondergaan. Scheren of knippen van de haren is wel mogelijk. Daarnaast is het noodzakelijk minimaal 4 weken vóór en 4 weken ná de laserbehandeling niet te zonnen of onder de zonnebank te gaan. Dit om pigmentvorming als gevolg van de behandeling te voorkomen.

tess coense
tess coense
Juli 4, 2020.
Ben bezig met permanente ontharing via laser bij huidzorg 073. Dit gaat super ook tijdens behandeling word rekening gehouden met de pijn van iemand als het niet gaat dan vertragen ze met de laser. Het personeel is informatief naar mij als klant en super vriendelijk. Ik zou iedereen dit bedrijf aan raden voor laser ontharen.
Evelien de Bok
Evelien de Bok
Oktober 7, 2019.
Vriendelijk en kundig personeel. Peeling viel wat tegen, de ontvelling erna was nogal heftig. Elektrisch epileren geeft tot nu toe prima resultaat.
Özlem Göksu
Özlem Göksu
Oktober 1, 2019.
Ik ben twee keer behandeld geweest voor acnelittekens met 2 verschillende peelings. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren. Huidzorg073 is hulpzaam en altijd bereikbaar wanneer je ze nodig hebt.
Fabienne de Saire
Fabienne de Saire
Oktober 1, 2019.
Meerdere behandelingen gehad voor mijn acne; altijd goed geholpen. De behandelingen heb ik als prettig ervaren.
Petri van Vugt
Petri van Vugt
Oktober 1, 2019.
Bij Huidzorg 073 heb ik vorig jaar pigmentvlekken in mijn gezicht laten behandelen en het resultaat was erg mooi. Ook dit jaar zal ik dat bij hen laten doen, want mijn overall ervaring was daar erg positief!
jolanda
jolanda
Juni 21, 2019.
Fijne praktijk kundige mensen die met je mee denken en tot nu toe de enige laser waar ik baat bij heb gehad top
Beyle Stendhal
Beyle Stendhal
Oktober 18, 2018.
Een aantal zeer goede ervaringen met deze huidkliniek. Deskundig , betrouwbaar en realistisch personeel. Optimaal resultaat. Vijf sterren daarom.
Besma Lamjaata
Besma Lamjaata
Oktober 18, 2018.
Hele fijne en schone kliniek. De therapeuten zijn klantvriendelijk en gespecialiseerd.

ontvang een persoonlijk behandelplan

Wil jij een behandeling laser ontharen? Maak een afspraak!

Heb je vragen of wil je een direct een afspraak maken voor een gratis intake? Bel, mail of maak direct een afspraak via ons online planner. We zien je graag snel in onze kliniek!

Call Now ButtonBel voor een afspraak