ontvang een huidanalyse

microneedling

Tijdens een microneedling behandeling gebruikt de huidtherapeut de Dermica Pen. De Dermica Pen bestaat uit een “pen” met 11 minuscule naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze minuscule verticale kanaaltjes zijn niet zichtbaar, maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren. Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei- en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor deze steviger en gladder wordt.  Door deze factoren zal huidverjonging plaatsvinden.

De Dermica Pen is zo geavanceerd dat zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.
Daarnaast werkt de huidtherapeut tijdens de behandeling met een serum dat hoogwaardige actieve werkstoffen bevat. Deze werkstoffen dringen door middel van de Dermica Pen door tot in de diepste huidlagen van de lederhuid waardoor de effectiviteit van de behandeling wordt verhoogd.

Team huidzorg 073

Meer informatie

Als je een microneedling behandeling ondergaat wordt het afgeraden om ongeveer 4 weken vóór en 4 weken ná de behandeling te zonnen of onder de zonnebank te gaan. Dit om pigmentvlekken te voorkomen. In sommige gevallen wordt geadviseerd om de huid voor te bereiden met een crème om het maximale resultaat te behalen. Dit zal tijdens een intakegesprek besproken worden.

Hoeveel behandeling er nodig zijn is sterk afhankelijk van de indicatie, de ernst van het huidprobleem en de huidconditie. Bij de behandeling van littekens is het resultaat blijvend. Bij het behandelen van lijntjes en rimpels zal een microneedling behandeling om de zoveel tijd herhaald moeten worden. 

Afhankelijk van het soort huidoppervlak en het soort behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Bij de meeste huidtypen zal dit snel verdwijnen. De dagen na de behandeling kan de huid licht schilferen. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen tegen de zon omdat deze sneller kan verbranden.

De kosten voor een microneedling behandeling lopen zeer uiteen en zijn afhankelijk van de grootte van het te behandelen lichaamsdeel. Hieronder vindt u een prijsindicatie.

  • Klein oppervlak (bijv. een litteken, 15 minuten): v.a. €80,-
  • Middelgroot oppervlak (bijv. wangen, 30 minuten): v.a. €120,-
  • Groot oppervlak (bijv. hele gezicht, 45 minuten): v.a. €140,-

Afhankelijk van je ziektekostenverzekering, wordt voor sommige indicaties een microneedling behandeling vergoed. Tijdens een intakegesprek wordt er bekeken of jouw verzekering hier ook een vergoeding voor aanbiedt.

tess coense
tess coense
Juli 4, 2020.
Ben bezig met permanente ontharing via laser bij huidzorg 073. Dit gaat super ook tijdens behandeling word rekening gehouden met de pijn van iemand als het niet gaat dan vertragen ze met de laser. Het personeel is informatief naar mij als klant en super vriendelijk. Ik zou iedereen dit bedrijf aan raden voor laser ontharen.
Evelien de Bok
Evelien de Bok
Oktober 7, 2019.
Vriendelijk en kundig personeel. Peeling viel wat tegen, de ontvelling erna was nogal heftig. Elektrisch epileren geeft tot nu toe prima resultaat.
Özlem Göksu
Özlem Göksu
Oktober 1, 2019.
Ik ben twee keer behandeld geweest voor acnelittekens met 2 verschillende peelings. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren. Huidzorg073 is hulpzaam en altijd bereikbaar wanneer je ze nodig hebt.
Fabienne de Saire
Fabienne de Saire
Oktober 1, 2019.
Meerdere behandelingen gehad voor mijn acne; altijd goed geholpen. De behandelingen heb ik als prettig ervaren.
Petri van Vugt
Petri van Vugt
Oktober 1, 2019.
Bij Huidzorg 073 heb ik vorig jaar pigmentvlekken in mijn gezicht laten behandelen en het resultaat was erg mooi. Ook dit jaar zal ik dat bij hen laten doen, want mijn overall ervaring was daar erg positief!
jolanda
jolanda
Juni 21, 2019.
Fijne praktijk kundige mensen die met je mee denken en tot nu toe de enige laser waar ik baat bij heb gehad top
Beyle Stendhal
Beyle Stendhal
Oktober 18, 2018.
Een aantal zeer goede ervaringen met deze huidkliniek. Deskundig , betrouwbaar en realistisch personeel. Optimaal resultaat. Vijf sterren daarom.
Besma Lamjaata
Besma Lamjaata
Oktober 18, 2018.
Hele fijne en schone kliniek. De therapeuten zijn klantvriendelijk en gespecialiseerd.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Klik op een van de vier onderstaande opties en neem contact met ons op!

Call Now ButtonBel voor een afspraak