Plan een gratis intake

microneedling

Tijdens een microneedling behandeling gebruikt de huidtherapeut de Dermica Pen. De Dermica Pen bestaat uit een “pen” met 11 minuscule naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze minuscule verticale kanaaltjes zijn niet zichtbaar, maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren. Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei- en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor deze steviger en gladder wordt.  Door deze factoren zal huidverjonging plaatsvinden.

De Dermica Pen is zo geavanceerd dat zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.
Daarnaast werkt de huidtherapeut tijdens de behandeling met een serum dat hoogwaardige actieve werkstoffen bevat. Deze werkstoffen dringen door middel van de Dermica Pen door tot in de diepste huidlagen van de lederhuid waardoor de effectiviteit van de behandeling wordt verhoogd.

Direct een intake inplannen?

Wil jij direct een afspraak maken? Dat kan! Bij ons kun je snel terecht voor een gratis intake inclusief persoonlijk behandelplan.  

Meer informatie

Als je een microneedling behandeling ondergaat wordt het afgeraden om ongeveer 4 weken vóór en 4 weken ná de behandeling te zonnen of onder de zonnebank te gaan. Dit om pigmentvlekken te voorkomen. In sommige gevallen wordt geadviseerd om de huid voor te bereiden met een crème om het maximale resultaat te behalen. Dit zal tijdens een intakegesprek besproken worden.

Hoeveel behandeling er nodig zijn is sterk afhankelijk van de indicatie, de ernst van het huidprobleem en de huidconditie. Bij de behandeling van littekens is het resultaat blijvend. Bij het behandelen van lijntjes en rimpels zal een microneedling behandeling om de zoveel tijd herhaald moeten worden. 

Afhankelijk van het soort huidoppervlak en het soort behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Bij de meeste huidtypen zal dit snel verdwijnen. De dagen na de behandeling kan de huid licht schilferen. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen tegen de zon omdat deze sneller kan verbranden.

Microneedling Regular (30min)

De microneedling Regular is zoals u deze van ons gewend bent. De huid wordt vooraf gereinigd, vervolgens beginnen we met de microneedling behandeling en gebruiken hierbij hyaluronzuur. Tot slot wordt er een passende dagcrème aangebracht en wordt er afgesloten met een UV-beschermende crème. De microneedling Regular behandeling kost €120,- voor het gehele gelaat.

Microneedling Deluxe (45min)

Naast onze microneedling Regular bieden wij nu ook wat extra’s aan. Bij de microneedling Deluxe maken wij gebruik van onze nieuwe ampullen met hooggeconcentreerde werkzame stoffen. De huidtherapeut kiest zorgvuldig welk ampul het beste bij uw huid past en wat deze nodig heeft. Deze ampullen bevatten onder andere hyaluronzuur, glycolzuur en retinol. Op deze manier krijgt uw huid dat extraatje wat hij nodig heeft! Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype en ideaal voor het behandelen van pigment, acnelittekens en als anti-aging. De microneedling Deluxe behandeling kost €160,- voor het gehele gelaat

Het is ook mogelijk om deze behandelingen in kuurvorm te ondergaan. 

Afhankelijk van je ziektekostenverzekering, wordt voor sommige indicaties een microneedling behandeling vergoed. Tijdens een intakegesprek wordt er bekeken of jouw verzekering hier ook een vergoeding voor aanbiedt.

vereniging-huidtherapeuten-logo
KEURMERK HUIDZORG 073
Bel voor een afspraak