fbpx

Permanente Make-up verwijderen

Krijg weer mooie wenkbrauwen

Zijn je permante make-up wenkbrauwen slecht gezet of niet meer mooi? Wij kunnen deze verwijderen met onze Picoway Laser. De PicoWay is een van de beste lasers op de markt; effectiever en minder pijnlijk dan andere lasers. Het unieke aan de PicoWay laser is dat het de kortste pulsduur (picoseconde) heeft vergeleken met andere lasers (zoals de Q-swichted lasers). Hierdoor wordt er minder warmte in de huid en de inkt gebracht, waarmee het risico op verbranding wordt verkleind. PicoWay heeft momenteel het hoogste piekvermogen. Dit betekent dat een grote hoeveelheid lichtenergie in zeer korte tijd op de tatoeage-inkt wordt ‘geschoten’. Hierdoor duurt het behandeltraject korter.

Kom langs voor een GRATIS consult!

Wij werken op basis van een vrijblijvend eerste consult. Hierin beantwoorden we al je vragen, analyseren we je huid met een speciaal apparaat en stellen we samen met je een behandelplan op.

Interesse? Plan dan zelf een afspraak via onze online planner of vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij zien je graag snel terug in onze praktijk! 

of laat je gegevens achter

Permanente Make-up laseren

De laserbehandeling zelf duurt maar enkele minuten. Na de behandeling ziet het behandelde gebied rood en kan wat zwelling vertonen. Wij proberen met onze koeler en koelzalf dit zoveel mogelijk te voorkomen. U kunt eventueel na de behandeling thuis nog nakoelen mocht dat nodig zijn. U hoeft niet bang te zijn dat haartjes gaan uitvallen, weggelaserd worden of geschoren moeten worden. De laser heeft daar geen effect op.

permanente-make-up-verwijderen

Wat zijn de kosten?

In de prijslijst vind je een richtlijn van de kosten per behandeling voor het verwijderen van permanente make-up. De exacte prijs wordt tijdens een gratis consult vastgesteld.

Het gemiddelde aantal behandelingen varieert omdat diepte, kleur en hoe lang geleden de permanente make-up gezet is bepalend zijn voor het aantal behandelingen. We houden over het algemeen rekening met 3-6 behandelingen om de 6 weken om de huid tussendoor voldoende te laten herstellen.

Vermijd minimaal 4 weken voor en na de behandeling contact met felle zon en smeer anders het gebied voldoende in met zonbescherming met minimaal SPF 30. Dat geldt ook voor de zonnebank.

Het verwijderen van permanente make-up komt niet in aanmerking voor een vergoeding.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over het laseren van permanente make-up. Hier geven we antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze specialisten.

Wat onze clienten zeggen

5/5

“Deskundig! Goede voorlichting en fijne behandelingen. Mijn huid is echt een stuk rustiger geworden (en gebleven) na de behandelingen en met de aanbevolen producten. Ik blijf regelmatig terugkomen.”

Kalinde Caland

5/5

“Zeer professionele behandeling met oprechte persoonlijke aandacht. Er wordt echt met je meegedacht. Top praktijk!”

Moniek Pieterse

Jouw permanente make-up laten verwijderen?

Plan direct een Gratis consult

Of laat je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op.

Kom langs voor een GRATIS consult

Ieder traject begint bij ons met een gratis consult. Hierin geven we je uitleg over onze behandelmethodes, beantwoorden we al je vragen en stellen een persoonlijk behandelplan met je op.

Bel voor een afspraak