Plan nu een gratis intake

permanente make-up verwijderen

Zijn je permante make-up wenkbrauwen slecht gezet of niet meer mooi? Wij kunnen deze verwijderen met onze Picoway Laser. De PicoWay is een van de beste lasers op de markt; effectiever en minder pijnlijk dan andere lasers. Het unieke aan de PicoWay laser is dat het de kortste pulsduur (picoseconde) heeft vergeleken met andere lasers (zoals de Q-swichted lasers). Hierdoor wordt er minder warmte in de huid en de inkt gebracht, waarmee het risico op verbranding wordt verkleind. PicoWay heeft momenteel het hoogste piekvermogen. Dit betekent dat een grote hoeveelheid lichtenergie in zeer korte tijd op de tatoeage-inkt wordt ‘geschoten’. Hierdoor duurt het behandeltraject korter.

Hoe ziet de behandeling eruit?

De behandeling zelf duurt maar enkele minuten. Na de behandeling ziet het behandelde gebied rood en kan wat zwelling vertonen. Wij proberen met onze koeler en koelzalf dit zoveel mogelijk te voorkomen. U kunt eventueel na de behandeling thuis nog nakoelen mocht dat nodig zijn. U hoeft niet bang te zijn dat haartjes gaan uitvallen, weggelaserd worden of geschoren moeten worden. De laser heeft daar geen effect op.

Direct een intake inplannen?

Wil jij direct een afspraak maken? Dat kan! Bij ons kun je snel terecht voor een gratis intake inclusief persoonlijk behandelplan.  

Meer informatie

Het gemiddelde aantal behandelingen varieert omdat diepte, kleur en hoe lang geleden de permanente make-up gezet is bepalend zijn voor het aantal behandelingen. We houden over het algemeen rekening met 3-4 behandelingen om de 6 weken om de huid tussendoor voldoende te laten herstellen.

Vermijd minimaal 4 weken voor en na de behandeling contact met felle zon en smeer anders het gebied voldoende in met zonbescherming met minimaal SPF 30. Dat geldt ook voor de zonnebank.

Per behandeling variëren de kosten van €50,- voor een klein stukje van de wenkbrauwen tot €100,- voor het laseren van de volledige wenkbrauwen.

Het verwijderen van permanente make-up komt niet in aanmerking voor een vergoeding.

vereniging-huidtherapeuten-logo
KEURMERK HUIDZORG 073
Bel voor een afspraak