ontvang een huidanalyse

pigmentvlekken behandelen

De meeste pigmentvlekken ontstaan als gevolg van te veel zon en veroudering van de huid. Deze soort pigmentvlekken zie je vaak in het gezicht, op de borst en de handen. Maar pigmentvlekken kunnen ook ontstaan door hormonale invloeden zoals zwangerschap.

De huidtherapeut behandelt alleen donkere, goedaardige pigmentvlekken. Omdat pigment in verschillende lagen van de huid voorkomt kan het zijn dat sommige pigmentvlekken niet te behandelen zijn. Dit komt omdat het pigment te diep in de huid zit. De laser kan het pigment in de onderste huidlagen niet bereiken. Wij adviseren dit altijd door onze huidtherapeut te laten beoordelen tijdens een intakegesprek.

wat kan ik verwachten van de behandeling?

Het doel van de laserbehandeling is specifieke verwijdering van het overmatige en dus ongewenste pigment van de huid. De laser geeft een energiepuls die specifiek door het pigment in de huid wordt opgenomen waarna het pigment vernietigd wordt. De duur van de inwerking van de puls in de huid is zodanig afgesteld dat beschadiging van overige structuren in de huid niet optreedt. De energiepuls voelt alsof iemand met een elastiekje tegen jouw huid slaat. De pigmentvlek die is behandeld zal iets verkleuren door de behandeling. We koelen de huid zodat verdere verbranding van de huid voorkomen wordt.

Meer informatie

Oppervlakkig gelegen pigmentvlekken zullen over het algemeen 2 tot 3 behandeling nodig hebben om te verdwijnen. Belangrijk is om factoren die pigmentvorming stimuleren (zoals de zon) te vermijden, zelfs wanneer de vlekken aanvankelijk verdwenen zijn. Daarom is het raadzaam om verzorging te gebruiken met een zonbescherming.

Als u een laserbehandeling ondergaat wordt aangeraden minimaal 4 weken vóór en 4 weken ná de laserbehandeling de zon of zonnebank te mijden. Er kan juist weer een bruine verkleuring ontstaan als u hier geen rekening mee houdt.

Tijdens het intakegesprek wordt de prijs per behandeling vastgesteld. De prijs heeft onder andere met de hoeveelheid pigmentvlekken te maken.

Enkele pigmentvlekken in het gezicht: v.a. €70,- per behandeling
Hele wangen: €150,-
Volledige gezicht: €200,-
Pigmentvlekken op de handen: €75,-

Pigmentvlekken laseren kan in aanmerking komen voor vergoeding, afhankelijk van jouw zorgverzekering. Wij kunnen voor je uitzoeken wat jij vergoed krijgt.

tess coense
tess coense
Juli 4, 2020.
Ben bezig met permanente ontharing via laser bij huidzorg 073. Dit gaat super ook tijdens behandeling word rekening gehouden met de pijn van iemand als het niet gaat dan vertragen ze met de laser. Het personeel is informatief naar mij als klant en super vriendelijk. Ik zou iedereen dit bedrijf aan raden voor laser ontharen.
Evelien de Bok
Evelien de Bok
Oktober 7, 2019.
Vriendelijk en kundig personeel. Peeling viel wat tegen, de ontvelling erna was nogal heftig. Elektrisch epileren geeft tot nu toe prima resultaat.
Özlem Göksu
Özlem Göksu
Oktober 1, 2019.
Ik ben twee keer behandeld geweest voor acnelittekens met 2 verschillende peelings. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren. Huidzorg073 is hulpzaam en altijd bereikbaar wanneer je ze nodig hebt.
Fabienne de Saire
Fabienne de Saire
Oktober 1, 2019.
Meerdere behandelingen gehad voor mijn acne; altijd goed geholpen. De behandelingen heb ik als prettig ervaren.
Petri van Vugt
Petri van Vugt
Oktober 1, 2019.
Bij Huidzorg 073 heb ik vorig jaar pigmentvlekken in mijn gezicht laten behandelen en het resultaat was erg mooi. Ook dit jaar zal ik dat bij hen laten doen, want mijn overall ervaring was daar erg positief!
jolanda
jolanda
Juni 21, 2019.
Fijne praktijk kundige mensen die met je mee denken en tot nu toe de enige laser waar ik baat bij heb gehad top
Beyle Stendhal
Beyle Stendhal
Oktober 18, 2018.
Een aantal zeer goede ervaringen met deze huidkliniek. Deskundig , betrouwbaar en realistisch personeel. Optimaal resultaat. Vijf sterren daarom.
Besma Lamjaata
Besma Lamjaata
Oktober 18, 2018.
Hele fijne en schone kliniek. De therapeuten zijn klantvriendelijk en gespecialiseerd.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Klik op een van de vier onderstaande opties en neem contact met ons op!

Call Now ButtonBel voor een afspraak