Wij maken je tattoo onzichtbaar

tattoo verwijderen

Ben jij je tattoo beu of heb je spijt van je tatoeage en wil je je tattoo laten verwijderen? Wij van Huidzorg Den Bosch kunnen jouw tattoo in een paar behandelingen veilig en en zonder littekens verwijderen. Het verwijderen van tattoo’s doen wij uitsluitend met de beste apparatuur en deskundig (HBO geschoold) personeel voor het beste eindresultaat. 

Tattoo weglaseren

Het verwijderen van jouw tattoo doen wij met een effectieve laserbehandeling. Bij het weglaseren van jouw tatoeage maken wij gebruik van PicoWay laser. Dit is een van de beste lasers op de markt en is zeer effectief en minder pijnlijk dan andere lasers. Wij kunnen ook met trots vertellen dat wij een van de weinige klinieken in Nederland zijn die beschikken over deze apparatuur.

Kom langs voor een GRATIS consult!

Wil jij langskomen voor een gratis consult Dat kan! bij ons kun je snel terecht voor een gratis adviesgesprek inclusief persoonlijk behandelplan. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op! 

Geen wachttijd

HBO-opgeleid

Ruime openingstijden

Veilig & Pijnloos

Hoe ziet een behandeling voor tattoo verwijderen eruit?

Wat er gebeurt tijdens een behandeling voor een tattoo verwijderen is dat er een sterke en geconcentreerde laserstraal op de tattoo wordt afgeschoten. De inkt absorbeert vervolgens de laserstraal en door de hoge energie vallen de kleurstoffen de inkt uiteen. Deze uiteengevallen stukjes worden vervolgens zelf door het lichaam ‘opgeruimd’. Hierdoor zal, na iedere behandeling, de tatoeage geleidelijk aan lichter worden.

Hoeveel behandelingen voor tattoo verwijderen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen varieert van 2 tot wel 10 of meer behandelingen. Voordat we beginnen met behandelen, stellen wij altijd een persoonlijk behandelplan op. Hierbij kijken we naar de volgende factoren. 

De grootte van de tattoo

De grootte van de tatoeage bepaalt onder andere hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn.

Gebruik van kleuren

Zwarte tatoeages zijn makkelijker te verwijderen dan tatoeages met kleuren omdat de donkere kleur de laserstraal beter absorbeert. Lichte (zwarte) tatoeages (bijvoorbeeld schaduw in een tatoeage) zijn het makkelijkst te verwijderen. Dik gezette zwarte tatoeages zijn moeilijk te verwijderen. Wij kunnen overigens met onze laser wel alle kleuren tatoeages laseren!

Fysieke toestand van de client

Tenslotte heeft de fysieke toestand van de persoon ook invloed op de effectiviteit van de behandeling. Zo heeft de huid van een niet-roker minder tijd nodig om te herstellen tussen de behandelingen door.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt voordat je je tattoo permanent laat verwijderen met een laser. Hieronder daarom antwoord op de meest gestelde vragen over tattoo weglaseren.

Voor 1 behandeling tattoo verwijderen rekenen wij:

  • tattoo tussen 2 en 4 cm²: v.a. €50,-
  • tattoo tussen 5 en 10 cm²: v.a. €90,-
  • tattoo tussen 11 en 20 cm²: v.a. €110,-
  • tattoo tussen 21 en 30 cm²: v.a. €130,-
  • tattoo 31 cm² en groter: v.a. €150,-
  • sleeve onderarm: v.a. 300,-
  • sleeve bovenarm: v.a. 350.-

Prijzen worden tijdens een gratis intakegesprek bepaald. 

Nee, het verwijderen van een tattoo wordt niet vergoed door de zorgverzekering. 

Ja, vermijd minimaal 4 weken voor en na de behandeling contact met zonlicht. Stel het behandelgebied zo min mogelijk bloot aan uv-straling zoals een zonnebank.

Je lichaam heeft gemiddeld 8 weken de tijd nodig om de inktdeeltjes ‘op te ruimen’. 

Nee, wij kunnen met onze laser tattoo’s op ieder type huidskleur behandelen.

KEURMERK HUIDZORG 073
Bel voor een afspraak