fbpx

Tattoo laten verwijderen?

Laat je tattoo laseren

Ben jij je tattoo beu of heb je spijt van je tatoeage en wil je je tattoo laten verwijderen? Wij kunnen aan de hand van enkele laserbehandelingen jouw tattoo veilig en zonder littekens verwijderen. Bij ons kun je snel terecht voor een gratis consult waarin we je informatie geven over de behandeling, een indicatie van het aantal benodigde behandelingen inclusief prijs. 

Wat krijg je in een consult?

Tattoo verwijderen

Veilig en minder pijnlijk met de echte

PicoWay Laser

Het verwijderen van jouw tattoo doen wij met een effectieve laserbehandeling. Bij het laseren van jouw tatoeage maken wij gebruik van PicoWay laser. Dit is een van de beste lasers op de markt en is zeer effectief en minder pijnlijk dan andere lasers. Wij kunnen ook met trots vertellen dat wij een van de weinige klinieken in Nederland zijn die beschikken over deze apparatuur.

Tattoo Laserbehandeling

door Professionals

Voor het laten weglaseren van je tatoeage ben je bij ons in goede handen. Wij zijn geen gewone schoonheidsspecialist, maar een huidtherapeutische praktijk voor paramedische en cosmetische behandelingen. Ons team bestaat uit enthousiaste HBO-geschoolde huidtherapeuten gespecialiseerd in het genezen, verbeteren, verjongen en onderhouden van de huid.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het verwijderen van een tatoeage wordt bepaald aan de hand van de grootte van het oppervlak. In de lijst zie je een indicatie van wat de kosten zijn per behandeling. Prijzen worden tijdens een gratis consult bepaald. 

Prijslijst

Afmeting tattoo

 • 1 - 4 cm² v.a. €50,-
 • 5 - 10 cm² €90,-
 • 11 - 20 cm² €105,-
 • 21 - 35 cm² €117,-
 • 26 - 30 cm² €130,-
 • 21 - 40 cm² €150,-
 • 41 - 60 cm² €165,-
 • 61 - 80 cm² €180,-
 • 81 cm² en groter v.a. €205,-
 • Sleeve onderarm v.a. €300,-
 • Sleeve bovenarm v.a. €350,-

Resultaten van de behandeling

Veelgestelde vragen

over tattoo verwijdering

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt voordat je je tattoo permanent laat verwijderen met een laser. Hieronder daarom antwoord op de meest gestelde vragen over tattoo weglaseren. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op of plan direct gratis consult. 

De grootte van de tatoeage bepaalt onder andere hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn. Bij de meeste tatoeages zijn er tussen de 10 en 12 behandelingen nodig. 

Tussen iedere behandeling zit minimaal 8 weken. Je lichaam heeft gemiddeld 8 weken de tijd nodig om de inktdeeltjes ‘op te ruimen’. 

Nee, het verwijderen van een tattoo is een cosmetische ingreep en wordt dus niet vergoed door de zorgverzekering. 

Ja, vermijd minimaal 4 weken voor en na de behandeling contact met zonlicht. Stel het behandelgebied zo min mogelijk bloot aan uv-straling zoals een zonnebank.

Nee, wij kunnen met onze laser tattoo’s op ieder type huidskleur behandelen.

Plan je consult

Ieder traject begint bij ons met een vrijblijvend consult. Plan eenvoudig online een afspraak in op een door jouw gekozen datum en tijdstip en dan  zien we je graag snel terug in onze praktijk!

Wat krijg je?

Deze knop leidt naar onze online planner.

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Dit zeggen onze klanten

5/5

“Zeer nette ruimtes. Lieve meiden die alles van A tot Z controleren en vertellen wat ze gaan doen. Na 1x laseren al zichtbaar resultaat. Vandaag de 2e keer geweest en zeer benieuwd naar het resultaat..”

Mandy Roelofs

5/5

“Tijdens het gratis intakegesprek een behandelplan opgesteld voor mijn tatoeages. Tot nu toe 2 behandelingen gehad en ben erg tevreden met de behandelingen en het resultaat. Behandelingen worden goed en professioneel uitgevoerd. Een groot pluspunt dat je op een aantal dagen ook na het werk ‘s avonds en in het weekend terecht kunt!”

Kimanh Luu

Bel ons