Huidanalyse

Hoe ziet jouw huid er vanbinnen en vanbuiten uit?

Bij Huidzorg 073 beschikken we over twee huidanalyse-apparaten.

Een professionele huidanalyse vormt de basis van een compleet en op maat gemaakt behandelplan en verzorgingsadvies. Wij gebruiken hiervoor de Observ 520 en de collageen huidscan. Met de Observ 520 is het mogelijk haarscherpe foto’s te maken van de gezichtshuid. Op basis van deze foto’s wordt de huid op zes verschillende manieren geanalyseerd. De collageen huidscan kijkt als een echo in jouw huid. Deze echo geeft inzicht in jouw huidconditie, de ontwikkeling van rimpels en de aanmaak van collageen.

Kom langs voor een GRATIS consult!

Wij werken op basis van een vrijblijvend eerste consult. Hierin beantwoorden we al je vragen, analyseren we je huid met een speciaal apparaat en stellen we samen met jou een behandelplan op.

Interesse? Plan dan zelf een afspraak via onze online planner of vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij zien je graag snel terug in onze praktijk! 

of laat je gegevens achter

Collageen huidscan

Met de collageen huidscan maken we een foto van de verschillende huidlagen. Deze foto geeft ons inzicht in de collageenproductie in de huid en hoe goed jouw huidbarrière is. Hiermee kunnen we nog beter een behandelplan op maat maken. Want willen we collageen stimuleren voor huidvolume, dan is het wel zo logisch om te achterhalen of er überhaupt aanmaak van collageen mogelijk is. En is het ook niet logisch om eerst te kijken hoe het met jouw huidbarrière is gesteld alvorens een peeling wordt uitgevoerd?

Observ 520 huidanalyse

Met de Observ 520 is het mogelijk haarscherpe foto’s te maken van de gezichtshuid op basis van zes verschillende soorten filters. Met deze filters is het mogelijk om huidafwijkingen vast te leggen zoals pigmentvlekken, huidschade door zonlicht, couperose, littekens, grove poriën en rimpels. Behalve voor een huidanalyse en het vaststellen van een behandelplan, wordt de Observ 520 ook gebruikt om resultaten van de behandelingen te kunnen vastleggen.

Wat zijn de kosten?

Word je cliënt bij ons? Dan zit een huidanalyse gratis bij het behandeltraject. Wij vinden het belangrijk om het juiste behandelplan samen te stellen en om de resultaten met jou te kunnen delen. Het is ook mogelijk om zonder een behandeling een huidanalyse te doen. Dan brengen wij kosten in rekening voor de gereserveerde tijd.

Wat onze clienten zeggen

5/5

“Deskundig! Goede voorlichting en fijne behandelingen. Mijn huid is echt een stuk rustiger geworden (en gebleven) na de behandelingen en met de aanbevolen producten. Ik blijf regelmatig terugkomen.”

Kalinde Caland

5/5

“Zeer professionele behandeling met oprechte persoonlijke aandacht. Er wordt echt met je meegedacht. Top praktijk!”

Moniek Pieterse

Wil jij een huidanalyse plannen?

Plan direct een Gratis consult

Of laat je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op.

Bel voor een afspraak

Kom langs voor een GRATIS consult

Ieder traject begint bij ons met een gratis consult. Hierin geven we je uitleg over onze behandelmethodes, beantwoorden we al je vragen en stellen een persoonlijk behandelplan met je op.