HUIDZORG 073 – HUIDTHERAPEUTEN

Ons team

Huidzorg 073 bestaat in 2019 maar liefst 5 jaar! Onze huidtherapeuten zijn professioneel en werken persoonlijk en met passie voor hun vak.

Wat is een huidtherapeut?

Een huidtherapeut behandelt uw zieke en/of beschadigde huid. Om deskundigheid op gebied van de huid te verkrijgen moet men een vierjarige HBO-opleiding huidtherapie hebben afgerond. De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34). Het verschil tussen de huidtherapeut en bijvoorbeeld een schoonheidsspecialist is, dat een huidtherapeut de zieke en/of beschadigde huid behandelt en daarnaast een paramedicus is.

Pauline van Wamel

Huidtherapeut en eigenaar Huidzorg 073

Ervaring en opleiding

In Pauline van Wamel treft u een eerlijke en bovenal hardwerkende huidtherapeut, die zeer betrokken is bij de persoonlijke vraag van de cliënt. Na ruime ervaring binnen het werkveld te hebben opgedaan, is een eigen praktijk onder de naam Huidzorg 073 sinds 1 juli 2014 een feit. Samenwerkingen binnen Gezondheidscentrum Den Bosch West en Locatie Stadion De Vliert biedt de mogelijkheid om cliënten van multidisciplinaire zorg te voorzien. Pauline helpt haar cliënten, niet alleen op het gebied van huidproblemen, maar geeft ook passend advies en een eventuele doorverwijzing naar collega’s.

Samen met de cliënt, zoeken naar de effectiefste en meest efficiënte manier om de klachten te verhelpen. Iedere huid is anders, ieder huidprobleem ook. Behandeling op maat, dat is mijn passie!

Specialismen
Huid- en Lasertherapie

Talen
Nederlands, Engels

Esther Timmermans-Zebregts

Huidtherapeut bij Huidzorg 073

Ervaring en opleiding
Sinds 1 juni 2016 is Huidzorg 073 uit haar jasje gegroeid. In Esther Timmermans-Zebregts heeft Pauline de ideale collega gevonden om haar te komen ondersteunen binnen de huidtherapeutische praktijken. Na het cum laude behalen van haar Huidtherapie diploma is Esther aan de slag gegaan als vaardigheidsdocent bij de opleiding Huidtherapie en als huidtherapeut in het werkveld. Binnen Huidzorg 073 kan zij haar passie, cliënten voorzien van een persoonlijk advies en eventuele behandeling van hun huidprobleem, volledig kwijt. Haar behulpzaamheid, gedrevenheid en kritische blik maken haar een zorgvuldige huidtherapeut.

Specialismen
Huid- en Lasertherapie.

Talen
Nederlands, Engels.

Isa Vanhautem

Huidtherapeut bij Huidzorg 073

Ervaring en opleiding
HBO huidtherapie. Isa Vanhautem is sinds begin 2018 afgestudeerd. De passie voor de ‘’huid’’ heeft ze ontdekt tijdens de opleiding doktersassistent waarbij ze stage heeft gelopen op de polikliniek Dermatologie en Plastische chirurgie in het MUMC+ Maastricht. Na deze opleiding is ze gestart met de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht, waarbij ze ervaring heeft opgedaan bij een huidtherapeutische praktijk en polikliniek Dermatologie van het Laurentius Ziekenhuis Roermond. Bovendien heeft ze haar laatste stage van de opleiding verricht bij Huidzorg 073 en is hier werkzaam nu bij Huidzorg 073! Hier kan ze zich volledig richten op haar passie namelijk het behandelen van huidaandoeningen en/- of problemen.

Specialismen
Huid- en Lasertherapie

Talen
Nederlands, Engels, Duits.

Wil jij ons team versterken?

Huidzorg 073 is aan het groeien maar op dit moment zijn er geen openstaande vacatures bij Huidzorg 073. Het is echter altijd mogelijk een open sollicitatie te sturen voor stage of werk.

KEURMERK HUIDZORG 073
HUIDZORG 073