fbpx

Huid- en Laserkliniek Den Bosch

Couperose behandeling

In enkele behandelingen van je rode huid af

Heb jij last van rode adertjes in je gezicht en wil hier graag vanaf? Wij hebben veel ervaring met het verwijderen van couperose. Meer weten over de behandeling? Lees dan snel verder of plan dan direct een gratis consult.

Plan een GRATIS consult!

 Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op! 

huidzorg 073

Couperose Laserbehandeling

Een laserbehandeling is de snelste en meest effectieve manier om van je couperose af te komen. Het weglaseren van couperose doen wij met een krachtige IPL en/of ND-Yag laser. Bij iedere behandeling zal de roodheid afnemen. Onze ervaring leert dat we al na 3 behandelingen het gewenste resultaat behalen. Deze behandeling wordt uitgevoerd door gespecialiseerd en HBO-geschoolde huidtherapeuten.

Couperose behandeling Kosten

De kosten van een couperose behandeling zijn afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. De prijs begint bij €70,- voor enkele vaatjes en €150,- voor volledige wangen. Tijdens het gratis consult wordt de prijs per behandeling vastgesteld.

acnelittekens laseren

Het aantal behandelingen hangt af van jouw wensen, de grootte en de hoeveelheid vaatjes. Gemiddeld zijn 2-3 behandeling nodig voor het gewenste resultaat. Deze vaatjes zullen niet meer terugkeren, maar men moet wel rekening houden met het in de loop van de tijd ontstaan van nieuwe vaatjes. Omdat we vooraf een foto maken van de huid kunnen we na enkele behandelingen opnieuw foto’s maken om het resultaat te beoordelen.

Tussen iedere behandeling zit minimaal 4 weken om de huid te laten herstellen. Ook wordt de roodheid de weken na de behandeling steeds lichter. 

Heb je een aanvullende verzekering? Dan is het mogelijk dat de behandeling wordt vergoed. Wij kunnen voor je uitzoeken waar jij recht op hebt.

Als je een laserbehandeling voor couperose ondergaat, wordt aangeraden minimaal 4 weken vóór en 4 weken ná de laserbehandeling niet te zonnen of onder de zonnebank te gaan. Dit om pigmentvorming als gevolg van de behandeling te voorkomen. Na de behandeling mag je 24 uur niet intensief sporten, in de sauna of in bad, in verband met de warmteontwikkeling en het ontstaan van vaatverwijding.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over het verwijderen van jouw couperose. Daarom beantwoorden wij hier de meest gestelde vragen. 

Professionals in Huidzorg

Voor het laten behandelen van je couprose of rosacea ben je bij ons in goede handen. Wij zijn geen gewone schoonheidsspecialist, maar een huidtherapeutische praktijk voor paramedische en cosmetische behandelingen. Ons team bestaat uit enthousiaste HBO-geschoolde huidtherapeuten gespecialiseerd in het genezen, verbeteren, verjongen en onderhouden van de huid.

Wat onze clienten zeggen

5/5

“Fijne praktijk kundige mensen die met je mee denken en tot nu toe de enige laser waar ik baat bij heb gehad top”

Jolanda

5/5

“Deskundig! Goede voorlichting en fijne behandelingen. Mijn huid is echt een stuk rustiger geworden (en gebleven) na de behandelingen en met de aanbevolen producten. Ik blijf regelmatig terugkomen.”

Kalinda Caland

Kom snel van je couperose af

Plan direct een Gratis consult

Snel starten met de behandeling?

Laat je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op voor het inplannen van een gratis consult.

Openingstijden

adres

Rondom de locatie is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid

Stadion De Vliert
Stadionlaan 85
5213 JJ ‘s-Hertogenbosch
3de verdieping

Bedrijfsgegevens

Bel ons