fbpx

Huid- en Laserkliniek Den Bosch

Rosacea behandeling

Rode vlekken zijn vanaf nu verleden tijd

Rosacea is een chronische veel voorkomende huidaandoening. Deze aandoening kenmerkt zich vooral door rode vlekken in het gezicht. Voornamelijk op de wangen en de neus. De vier belangrijkste kenmerken van rosacea zijn roodheid, kleine uitgezette bloedvaatjes (couperose), bultjes (papels) en puistjes (pustels). Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende behandelingen waarbij we rosacea onder controle kunnen krijgen. Laat je adviseren door een van onze huidtherapeuten!

Plan een GRATIS consult!

 Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op! 

huidzorg 073

Hoe behandelen wij jouw Rosacea?

Gelukkig is rosacea tegenwoordig beter te behandelen dan vroeger. We starten het behandeltraject altijd met een grondige huidanalyse. Zo kunnen we de ernst van de rosacea in kaart brengen en vervolgens een behandelplan maken die het beste bij de jou huid past. Een behandeling kan onder meer bestaan uit LED-Therapie, chemische peeling of laserbehandeling. Daarnaast adviseren we vaak huidverzorgingsproducten om ervoor te zorgen dat de rosacea onder controle blijft.

Ledtherapie voor huidverjonging
led therapie

LED Therapie

Bij LED-Therapie wordt er gebruik gemaakt van krachtig puur licht om  op een natuurlijke wijze huidverbetering te stimuleren en een oplossing te bieden voor huidproblemen voor lichaam en gezicht. Een behandeling met LED (lichttherapie) staat bekend om zijn herstellende en ontstekingsremmende werking. Dit resulteert in huidverbeterende resultaten bij onder andere rosacea. Het voordeel van deze behandeling is dat het voor de meest gevoelig huid geschikt is, pijnloos en je huid hoeft niet te herstellen van de behandeling. 

chemische peeling door huidtherapeut

Chemische Peeling

We hebben speciale chemische peelings voor rosacea. Vooral als er spraken is van ontstekingen en of littekentjes wil een chemische peeling de uitkomst zijn. Bij een chemische peeling wordt op een milde manier huidvernieuwing gestimuleerd waardoor de huid gladder wordt en ontstekingen verminderen. 

couperose behandeling den bosch

Laserbehandeling

Is de rosacea onder controle en stoor jij je alleen nog maar aan de roodheid? Dan kunnen we dit behandelen met een laser of IPL apparaat. Tijdens deze behandeling laseren we de rode adertjes die voor de roodheid zorgen weg. De weken na de behandeling zal de roodheid steeds minder worden. 

Wat zijn de kosten?

In de prijslijst vind je een richtlijn van de kosten per behandeling voor rosacea, De prijs is afhankelijk van de ernst van de rosacea. De prijs wordt tijdens een gratis consult vastgesteld.

Professionals in Huidzorg

Helaas gaat acne vaak gepaard met littekentjes. Gelukkig kunnen. wij ook jouw acnélittekens behandelen. Dit doen wij veilig en pijnloos met een krachtige laser. Heb jij last van littekens door acné? Kom langs voor een gratis consult en laat je adviseren door een van onze huidtherapeuten.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over het behandelen van rosacea. Daarom kun je hier nog de meest gestelde vragen vinden. 

Voor het maximale resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Hoeveel behandelingen is afhankelijk voor welke behandeling gekozen zal worden. Het gemiddelde aantal ligt tussen de 3 en 6 behandelingen. De behandelingen worden vaak in kuurverband geadviseerd met een tussentijd van 4 weken.

Daarnaast geven we productadvies gedurende het behandeltraject om het maximale resultaat uit de behandelingen te halen. Onze ervaring is dat goede verzorging thuis net zo belangrijk is als de behandeling zelf.

De oorzaak van rosacea is onbekend en daardoor blijven onderhoudsbehandeling vaak noodzakelijk om ervoor te zorgen dat het niet meer terug komt. Soms zijn producten alleen ook al voldoenden. Daarom evalueren we regelmatig hoe het met de huid gaat. 

Heb je een aanvullende verzekering? Dan is het mogelijk dat de behandeling wordt vergoed. Wij kunnen voor je uitzoeken waar jij recht op hebt.

Bij de meeste behandelingen wordt aangeraden minimaal 4 weken vóór en 4 weken ná de behandeling niet te zonnen of onder de zonnebank te gaan. Dit om pigmentvorming als gevolg van de behandeling te voorkomen. 

Buiten de behandelingen om adviseren we ook om uit de zon te blijven omdat zonlicht rosacea kan uitlokken. Dus goede zonbescherming is essentieel!

Wat onze clienten zeggen

5/5

“Deskundig! Goede voorlichting en fijne behandelingen. Mijn huid is echt een stuk rustiger geworden (en gebleven) na de behandelingen en met de aanbevolen producten. Ik blijf regelmatig terugkomen.”

Kalinde Caland

5/5

“Zeer professionele behandeling met oprechte persoonlijke aandacht. Er wordt echt met je meegedacht. Top praktijk!”

Moniek Pieterse

Langdurig van je rosacea af?

Plan direct een Gratis consult

Snel starten met de behandeling?

Laat je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op voor het inplannen van een gratis consult.

Openingstijden

adres

Rondom de locatie is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid

Stadion De Vliert
Stadionlaan 85
5213 JJ ‘s-Hertogenbosch
3de verdieping

Bedrijfsgegevens

Bel ons