fbpx

over ons

Al ruim 7 jaar werken wij met een enthousiast, gediplomeerd team huidtherapeuten in onze kliniek in Den Bosch. De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34). Het verschil tussen de huidtherapeut en bijvoorbeeld een schoonheidsspecialist is, dat een huidtherapeut de zieke en/of beschadigde huid behandelt en daarnaast een paramedicus is.

Wij beschikken over de beste laser apparatuur die slechts weinig praktijken bezitten. Wij investeren jaarlijks in kennis verbreding en vernieuwing van apparatuur.

onze specialisten

Huidzorg 073

Isa Vanhautem

Huidtherapeut

Ervaring en opleiding
Isa Vanhautem is sinds 2018 afgestudeerd. De passie voor de huid heeft ze ontdekt tijdens de opleiding doktersassistent waarbij ze ervaring heeft opgedaan op de polikliniek Dermatologie en Plastische Chirurgie in het MUMC+ Maastricht. Na deze opleiding is ze gestart met de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht, waarbij ze ervaring heeft opgedaan bij een huidtherapeutische praktijk en polikliniek Dermatologie van het Laurentius ziekenhuis Roermond. Isa vind behandelingen op maat belangrijk. Iedere huid is anders en heeft een andere aanpak nodig. De wensen van de patiënt staan hierbij centraal.

Specialismen
Huid- en lasertherapie

Talen
Nederlands, Engels en Duits

Joy

Joy Withagen

Huidtherapeut

Ervaring en opleiding
Joy Withagen heeft huidtherapie gestudeerd aan De Haagse Hogeschool en is in 2020 afgestudeerd. Tijdens de studie heeft zij ervaring opgedaan door diverse stages in het Amphia ziekenhuis op de afdeling plastische chirurgie, bij Huidzorg073 en bij Medical Beauty Center. Na de leerzame, interessante en gezellige stage bij Huidzorg 073, is zij hier blijven werken.

Zij vindt het belangrijk dat u als persoon wordt gezien en dat aan de hand van úw wensen een persoonlijk advies en een behandelplan wordt opgesteld. Samenspraak met u is hierbij onmisbaar.

Specialismen
Huid- en lasertherapie

Talen
Nederlands, Engels

logo klein

Susan Loeffen

Huidtherapeut

Ervaring en opleiding

Na een opleiding tot schoonheidsspecialiste, waarin ze haar passie voor huidverzorging ontdekte, heeft Susan in 2021 de opleiding Huidtherapie afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens haar studie Huidtherapie heeft Susan stage gelopen bij zowel huidtherapeutische praktijken als bij een dermatoloog. Na haar laatste leerzame en leuke stage bij Huidzorg 073 is zij hier in dienst gekomen. De afwisseling binnen het vak, de gevarieerde huidproblemen en de verschillende behandelmogelijkheden bij Huidzorg 073 zijn voor Susan mooie uitdagingen. Susan vindt het belangrijk te luisteren naar de wensen van de patiënt, werkt graag resultaatgericht en vindt het geven van persoonlijke en eerlijke adviezen belangrijk.

Specialismen
Huid- en lasertherapie

Talen
Nederlands, Engels

logo klein

Zoë Verlijsdonk

Huidtherapeut

Ervaring en opleiding

Zoë is in juli 2021 afgestudeerd als huidtherapeute aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens de opleiding heeft zij ervaring opgedaan bij diverse huid-therapeutische praktijken. Haar stage op maat liep zij bij een diagnose- en behandelcentrum voor huidgerelateerde aandoeningen. Zoë is vriendelijk, behulpzaam en eerlijk. Als huidtherapeut kun je een grote rol spelen in het verbeteren van de kwaliteit van leven. Zoë helpt daarom graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan, zodat mensen met een goed gevoel de deur uit lopen. 

Specialismen
Huid- en lasertherapie

Talen
Nederlands, Engels

Roos

Roos van de Moosdijk

Huidtherapeut

Ervaring en opleiding

Na de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste, waar ik mijn passie ontdekte voor de huid, heb ik in 2022 de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan door verschillende stages in zowel medische als cosmetische praktijken. Na een leuke en leerzame stage bij Huidzorg 073, ben ik hier in dienst gekomen. 

Het mooie aan het vak vind ik dat ik als huidtherapeut een grote rol kan spelen in het verbeteren van de kwaliteit van leven van mijn cliënten. Hierbij vind ik eerlijk en persoonlijk advies belangrijk om zo samen het beste behandelresultaat te behalen. 

Specialismen
Huid- en lasertherapie

Talen
Nederlands, Engels

Daphne

Daphne Doljé

Huidspecialist

Ervaring en opleiding
Ik ben Daphne Dolje, 21 jaar en kom uit Den Bosch.
Sinds maart ben ik werkzaam bij Huidzorg073 als huidspecialiste. Mijn grote passie is huidverbetering en ik verdiep mij hier dan ook erg in. Ik vind het leuk als er mooie resultaten behaald worden met behandelingen, waar ik 100% voor ga.
Intern heb ik een opleiding gevolgd voor het laseren van ongewenste haren en verwijderen van tatoeages; hiervoor kun je ook bij mij terecht! Door het volgen van speciale trainingen over de merken Medik8 en Mesoestetic, mag ik mij Medik8 en Mesoestetic specialiste noemen. Al je vragen over deze mooie merken kun je dus aan mij stellen.
Ik hoop je snel te zien in de praktijk van Huidzorg 073!

Specialismen
Anti-aging, laserontharen, tatoeage verwijderen

Talen
Nederlands, Engelsé

logo klein

Julia van Tuijl

Huidspecialist

Binnenkort meer

logo klein

Irvie Timmermans

Huidspecialist

Binnenkort meer

Pauline

Pauline van Wamel

Eigenaresse

Ervaring en opleiding
In Pauline van Wamel treft u een eerlijke en bovenal hardwerkende huidtherapeut, die zeer betrokken is bij de cliënt. Na ruime ervaring binnen het werkveld te hebben opgedaan, is een eigen praktijk onder de naam Huidzorg 073 sinds 1 juli 2014 een feit.

Pauline helpt haar cliënten, niet alleen op het gebied van huidproblemen, maar geeft ook passend advies en een eventuele doorverwijzing naar collega’s.

Specialismen
Huid- en Lasertherapie

Talen
Nederlands, Engels

Bel voor een afspraak