over ons

Al ruim 7 jaar werken wij met een enthousiast, gediplomeerd team huidtherapeuten in onze kliniek in Den Bosch. De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34). Het verschil tussen de huidtherapeut en bijvoorbeeld een schoonheidsspecialist is, dat een huidtherapeut de zieke en/of beschadigde huid behandelt en daarnaast een paramedicus is.

Wij beschikken over de beste laser apparatuur die slechts weinig praktijken bezitten. Wij investeren jaarlijks in kennis verbreding en vernieuwing van apparatuur.

onze specialisten

Huidzorg 073

Pauline van Wamel

Huidtherapeut en eigenaar

In Pauline van Wamel treft u een eerlijke en bovenal hardwerkende huidtherapeut, die zeer betrokken is bij de cliënt. Na ruime ervaring binnen het werkveld te hebben opgedaan, is een eigen praktijk onder de naam Huidzorg 073 sinds 1 juli 2014 een feit.

Pauline helpt haar cliënten, niet alleen op het gebied van huidproblemen, maar geeft ook passend advies en een eventuele doorverwijzing naar collega’s.

Specialismen
Huid- en Lasertherapie

Talen
Nederlands, Engels

Huidzorg 073

Isa Vanhautem

Huidtherapeut

Ervaring en opleiding
Isa Vanhautem is sinds 2018 afgestudeerd. De passie voor de huid heeft ze ontdekt tijdens de opleiding doktersassistent waarbij ze ervaring heeft opgedaan op de polikliniek Dermatologie en Plastische Chirurgie in het MUMC+ Maastricht. Na deze opleiding is ze gestart met de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht, waarbij ze ervaring heeft opgedaan bij een huidtherapeutische praktijk en polikliniek Dermatologie van het Laurentius ziekenhuis Roermond. Isa vind behandelingen op maat belangrijk. Iedere huid is anders en heeft een andere aanpak nodig. De wensen van de patiënt staan hierbij centraal.

Specialismen
Huid- en lasertherapie

Talen
Nederlands, Engels en Duits

IMG_9504 - kopie

Amy Vijverberg

Huidtherapeut

Ervaring en opleiding
Amy is sinds juni 2019 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Haar passie en ambitie voor de huid is begonnen tijdens de opleiding schoonheidsspecialiste. Dit heeft zij doorgezet in de opleiding als huidtherapeut. Hierbij heeft ze ook internationale kennis opgedaan tijdens haar stage op de afdeling dermatologie en oedeemfysiotherapie op Aruba. Ze is doelgericht, eerlijk en enthousiast. Als huidtherapeut vindt ze het belangrijk dat mensen zich goed voelen. Ze denkt graag mee om dit voor iedereen te realiseren.

Specialismen
Huid- en lasertherapie

Talen
Nederlands, Engels

IMG_9501

Joy Withagen

Huidtherapeut

Ervaring en opleiding
Joy Withagen heeft huidtherapie gestudeerd aan De Haagse Hogeschool en is in 2020 afgestudeerd. Tijdens de studie heeft zij ervaring opgedaan door diverse stages in het Amphia ziekenhuis op de afdeling plastische chirurgie, bij Huidzorg073 en bij Medical Beauty Center. Na de leerzame, interessante en gezellige stage bij Huidzorg 073, is zij hier blijven werken.

Zij vindt het belangrijk dat u als persoon wordt gezien en dat aan de hand van úw wensen een persoonlijk advies en een behandelplan wordt opgesteld. Samenspraak met u is hierbij onmisbaar.

Specialismen
Huid- en lasertherapie

Talen
Nederlands, Engels

IMG_0099

Nadie van Beek

Huidtherapeut

Ervaring en opleiding
Nadie is in 2018 afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. In het verleden is zij zelf ook onder behandeling geweest bij een huidtherapeut waardoor ze het vak heeft leren kennen en waardoor ze een passie voor huidverzorging heeft ontwikkeld.

Tijdens de studie heeft Nadie veel ervaring opgedaan bij Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie Culemborg en bij Huidtherapie Brabant. Vooral de cosmetische kant van het vak spreekt haar aan. Haar doel is om de patiënt weer met een zelfverzekerd gevoel de deur uit te laten gaan. Hierbij staan professionaliteit en een persoonlijke benadering centraal.

Specialismen
Huid- en lasertherapie

Talen
Nederlands, Engels

Jouw naam hier?

Vacature huidtherapeut

De huidtherapeut kan worden ingezet op beide behandellocaties en is in staat zelfstandig consulten af te nemen, behandelplannen op te stellen en de behandelingen uit te voeren. Daarnaast is de huidtherapeut voldoende bekwaam om op een professionele manier instructies, adviezen en voorlichting aan de cliënt/patiënt te geven.

Wij zijn op zoek naar een huidtherapeut met:

  • Een afgeronde HBO-opleiding huidtherapie
  • Bij voorkeur al enige ervaring als huidtherapeut en dan met name in het uitvoeren van cosmetische (laser)behandelingen (Alexandrite, ND-Yag, PicoWay, Non ablatieve fractional laser).
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Vriendelijke en servicegerichte houding
  • Registratie in het kwaliteitsregister paramedici
  • Flexibiliteit 

Stuur motivatiebrief met cv info@huidzorg073.nl.

Bel voor een afspraak

Kom langs voor een GRATIS consult

Ieder traject begint bij ons met een gratis consult. Hierin geven we je uitleg over onze behandelmethodes, beantwoorden we al je vragen en stellen een persoonlijk behandelplan met je op.