fbpx

over ons

Al ruim 7 jaar werken wij met een enthousiast, gediplomeerd team huidtherapeuten in onze kliniek in Den Bosch. De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34). Het verschil tussen de huidtherapeut en bijvoorbeeld een schoonheidsspecialist is, dat een huidtherapeut de zieke en/of beschadigde huid behandelt en daarnaast een paramedicus is.

Wij beschikken over de beste laser apparatuur die slechts weinig praktijken bezitten. Wij investeren jaarlijks in kennis verbreding en vernieuwing van apparatuur.

onze specialisten

Isa klein

Isa Vanhautem

Huidtherapeut

Ervaring en opleiding
Ik ben Isa Vanhautem en sinds 2018 afgestudeerd. De passie voor de huid heb ik ontdekt tijdens de opleiding doktersassistent waarbij ik ervaring heb opgedaan op de polikliniek Dermatologie en Plastische Chirurgie in het MUMC+ Maastricht. Na deze opleiding heb ik me ingeschreven voor de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht, waarbij ik ervaring heb opgedaan bij een huidtherapeutische praktijk en polikliniek Dermatologie van het Laurentius ziekenhuis Roermond. Ik vind behandelingen op maat belangrijk. Iedere huid is anders en heeft een andere aanpak nodig. De wensen van de patiënt staan hierbij centraal.

Specialismen
Huidverjonging, pigmentvlekken en goedaardige huidaandoeningen verwijderen. 

Talen
Nederlands, Engels en Duits

Joy

Joy Withagen

Huidtherapeut

Ervaring en opleiding
Ik wil me graag voorstellen. Ik ben Joy Withagen en heb huidtherapie gestudeerd aan De Haagse Hogeschool en ben in 2020 afgestudeerd. Tijdens de studie heb ik ervaring opgedaan door diverse stages in het Amphia ziekenhuis op de afdeling plastische chirurgie, bij Huidzorg073 en bij Medical Beauty Center. Na de leerzame, interessante en gezellige stage bij Huidzorg 073, ben ik hier blijven werken.

Ik vindt het belangrijk dat je als persoon wordt gezien en dat aan de hand van je wensen een persoonlijk advies en een behandelplan wordt opgesteld. Samenspraak met jou is hierbij onmisbaar.

Specialismen
Pigmentvlekken en couperose verwijderen, acnetherapie. 

Talen
Nederlands, Engels

Susan klein

Susan Loeffen

Huidtherapeut

Ervaring en opleiding

Na een opleiding tot schoonheidsspecialiste, waarin ik mijn passie voor huidverzorging ontdekte, heb ik in 2021 de opleiding Huidtherapie afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn studie Huidtherapie heb ik stage gelopen bij zowel huidtherapeutische praktijken als bij een dermatoloog. Na mijn laatste leerzame en leuke stage bij Huidzorg 073 ben ik hier in dienst gekomen. De afwisseling binnen het vak, de gevarieerde huidproblemen en de verschillende behandelmogelijkheden bij Huidzorg 073 zijn voor mij een mooie uitdagingen. Ik vind het belangrijk te luisteren naar de wensen van de patiënt, werk graag resultaatgericht en vind het geven van persoonlijke en eerlijke adviezen belangrijk.

Specialismen
Laserontharen, acnetherapie, huidverjonging. 

Talen
Nederlands, Engels

Zoë klein

Zoë Verlijsdonk

Huidtherapeut

Ervaring en opleiding

Ik ben in juli 2021 afgestudeerd als huidtherapeute aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens de opleiding heb ik ervaring opgedaan bij diverse huid-therapeutische praktijken. Mijn stage op maat liep ik bij een diagnose- en behandelcentrum voor huidgerelateerde aandoeningen. Als huidtherapeut kun je een grote rol spelen in het verbeteren van de kwaliteit van leven. Ik help daarom graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan, zodat mensen met een goed gevoel de deur uit lopen. 

Specialismen
Acnetherapie, laserontharen, tattoo verwijderen. 

Talen
Nederlands, Engels

Roos

Roos van de Moosdijk

Huidtherapeut

Ervaring en opleiding

Na de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste, waar ik mijn passie ontdekte voor de huid, heb ik in 2022 de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan door verschillende stages in zowel medische als cosmetische praktijken. Na een leuke en leerzame stage bij Huidzorg 073, ben ik hier in dienst gekomen. 

Het mooie aan het vak vind ik dat ik als huidtherapeut een grote rol kan spelen in het verbeteren van de kwaliteit van leven van mijn cliënten. Hierbij vind ik eerlijk en persoonlijk advies belangrijk om zo samen het beste behandelresultaat te behalen. 

Specialismen
Tattoo verwijderen, acnetherapie, couperose verwijderen. 

Talen
Nederlands, Engels

Daphne

Daphne Doljé

Huidspecialist

Ervaring en opleiding
Ik ben Daphne Dolje, 21 jaar en kom uit Den Bosch.
Sinds maart ben ik werkzaam bij Huidzorg073 als huidspecialiste. Mijn grote passie is huidverbetering en ik verdiep mij hier dan ook erg in. Ik vind het leuk als er mooie resultaten behaald worden met behandelingen, waar ik 100% voor ga.
Intern heb ik een opleiding gevolgd voor het laseren van ongewenste haren en verwijderen van tatoeages; hiervoor kun je ook bij mij terecht! Door het volgen van speciale trainingen over de merken Medik8 en Mesoestetic, mag ik mij Medik8 en Mesoestetic specialiste noemen. Al je vragen over deze mooie merken kun je dus aan mij stellen.
Ik hoop je snel te zien in de praktijk van Huidzorg 073!

Specialismen
Anti-aging, laserontharen, tatoeage verwijderen

Talen
Nederlands, Engelsé

Britt klein

Britt Broeren

Huidspecialist

Graag stel ik me aan je voor: Britt Broeren. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste werk ik met veel plezier bij Huidzorg 073.

Goed luisteren naar de wensen van de klant, samen een behandelplan opstellen en toewerken naar een mooi resultaat; daar gaat mijn hart sneller van kloppen.
Als je last hebt van huidproblemen, in welke vorm of op welke locatie dan ook, kun je daar veel last door ervaren.
Het is zonde om met zo’n probleem te blijven lopen terwijl er zoveel mogelijkheden bestaan om dit de verbeteren en/of verhelpen. Graag kijk ik samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Specialismen
Anti-aging, laserontharen, tatoeage verwijderen, acne-behandelingen

Talen
Nederlands, Engels

logo klein

Irvie Timmermans

Huidspecialist

Binnenkort meer

Pauline

Pauline van Wamel

Eigenaresse

Ervaring en opleiding
In Pauline van Wamel treft u een eerlijke en bovenal hardwerkende huidtherapeut, die zeer betrokken is bij de cliënt. Na ruime ervaring binnen het werkveld te hebben opgedaan, is een eigen praktijk onder de naam Huidzorg 073 sinds 1 juli 2014 een feit.

Pauline helpt haar cliënten, niet alleen op het gebied van huidproblemen, maar geeft ook passend advies en een eventuele doorverwijzing naar collega’s.

Bel voor een afspraak