fbpx

Permanente make-up verwijderen

Krijg weer mooie wenkbrauwen

Zijn je permante make-up wenkbrauwen slecht gezet of niet meer mooi? Wij kunnen deze verwijderen met onze Picoway Laser. De PicoWay is een van de beste lasers op de markt; effectiever en minder pijnlijk dan andere lasers. Het unieke aan de PicoWay laser is dat het de kortste pulsduur (picoseconde) heeft vergeleken met andere lasers (zoals de Q-swichted lasers). Hierdoor wordt er minder warmte in de huid en de inkt gebracht, waarmee het risico op verbranding wordt verkleind. PicoWay heeft momenteel het hoogste piekvermogen. Dit betekent dat een grote hoeveelheid lichtenergie in zeer korte tijd op de tatoeage-inkt wordt ‘geschoten’. Hierdoor duurt het behandeltraject korter.

Wat krijg je in een consult?

Permanent make up verwijderen

Permanente Make-up laseren

De laserbehandeling zelf duurt maar enkele minuten. Na de behandeling ziet het behandelde gebied rood en kan wat zwelling vertonen. Wij proberen met onze koeler en koelzalf dit zoveel mogelijk te voorkomen. U kunt eventueel na de behandeling thuis nog nakoelen mocht dat nodig zijn. U hoeft niet bang te zijn dat haartjes gaan uitvallen, weggelaserd worden of geschoren moeten worden. De laser heeft daar geen effect op.

De voordelen van Huidzorg 073

Kosten

Permanente Make-up verwijderen

In de prijslijst vind je een richtlijn van de kosten per behandeling voor het verwijderen van permanente make-up. De exacte prijs wordt tijdens een gratis consult vastgesteld.

Prijslijst

Veelgestelde vragen

over permanente make-up laten verwijderen

Al je overige vragen over permanente make-up verwijderen vind je hier. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze specialisten! 

Het gemiddelde aantal behandelingen varieert omdat diepte, kleur en hoe lang geleden de permanente make-up gezet is, bepalend zijn voor het aantal behandelingen. We houden over het algemeen rekening met 3-6 behandelingen om de 6 weken om de huid tussendoor voldoende te laten herstellen.

Vermijd minimaal 4 weken voor en na de behandeling contact met felle zon en smeer anders het gebied voldoende in met zonbescherming met minimaal SPF 30. Dat geldt ook voor de zonnebank.

Plan je consult

Ieder traject begint bij ons met een vrijblijvend consult. Plan eenvoudig online een afspraak in op een door jouw gekozen datum en tijdstip en dan  zien we je graag snel terug in onze praktijk!

Wat krijg je?

Deze knop leidt naar onze online planner.

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Dit zeggen onze klanten

5/5

“Ik ben heel erg blij met Huidzorg. Ze neemt de tijd voor je, heeft een goed luisterend oor, is meedenkend en meelevend, eerlijk en kijkt met je mee naar mogelijkheden betreft je verzekering zodat je niet onaangenaam verrast word. Ook hebben ze een leuke nieuwsbrief en krijg je een smsje wanneer je een afspraak hebt, zodat je deze niet vergeten kan. Al met al ben heel tevreden en ben blij dat mijn huisarts mij naar haar heeft doorverwezen.”

Marion Kerkhof

5/5

“Zeer nette ruimtes. Lieve meiden die allez van A tot Z controleren en vertellen wat ze gaan doen. Na 1x laseren al zichtbaar resultaat. Vandaag de 2e keer geweest en zeer benieuwd naar het resultaat.”

Mandy Roelofs

Het is helemaal hot om volle en brede wenkbrauwen te hebben. De ideale methode om dit te bereiken is door permanente make-up te laten zetten. Tegenwoordig bestaan talloze technieken om je wenkbrauwen voller te laten lijken. De ene praktijk heeft daar meer ervaring mee dan de andere waardoor wij helaas veel mislukte wenkbrauwen zien.

Zijn jouw gezette wenkbrauwen mislukt?

Met gemiddeld 3-4 behandelingen kunnen we de inkt weer volledig verwijderen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van hoe donker de wenkbrauwen gezet zijn. Hoe donkerder, hoe meer behandelingen nodig zijn. Sommige cliënten hebben meerdere keren de permanente make-up laten zetten. Je kunt je voorstellen dat er dan ook meerdere behandelingen nodig zijn.

Wij gebruiken onze PicoWay laser om de permanente make-up te verwijderen.

Tast laseren met de PicoWay de haartjes aan?

Nee! Je hoeft niet bang te zijn dat je eigen wenkbrauwhaartjes beschadigen. Om haren definitief te verwijderen gebruiken we namelijk een heel andere laser.

Doet de behandeling pijn?

De meeste cliënten vinden de behandeling wel gevoelig maar gelukkig is het in een kleine 10 minuten gedaan. We gebruiken een koeler wat licht verdovend werkt. Mocht de behandeling dan nog te gevoelig zijn, adviseren we om via de huisarts Emla crème te halen. Dat is een verdovende crème die je ca. één uur voor de behandeling kunt aanbrengen.

Huidzorg 073

Wat is de reactie na de behandeling?

Er zouden heel kleine korstjes kunnen verschijnen die binnen één week wegtrekken. Ook kan wel wat zwelling ontstaan, dus schrik niet als je de volgende dag nog opgezette wenkbrauwen hebt. Om de zwelling te beperken adviseren we om thuis na de behandeling de huid nog te koelen met een coldpack.

Wil je graag meer informatie over de behandeling? Dan kun je een gratis intakegesprek inplannen via onze website.

Bel ons