fbpx

Vacature Schoonheidsspecialiste

Kom jij ons team versterken?

Over Huidzorg 073
Huidzorg 073 is een dynamische, jonge en snelgroeiende praktijk voor huid- en lasertherapie in Den Bosch. Op onze locatie hebben we meerdere behandelkamers waar een grote variatie aan medische en met name cosmetische (laser-)behandelingen wordt gegeven. Wij zoeken een schoonheidsspecialiste die naast onze huidtherapeutische behandelingen een mooie aanvulling kan zijn op cosmetisch gebied. Ben jij een ambitieuze schoonheidsspecialiste met al enige ervaring, cliënt-/patiëntgericht en wil je in een fijn team werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving
Wij zoeken een ondernemende schoonheidsspecialiste die het behandelaanbod binnen onze kliniek gaat uitbreiden/opzetten. Je gaat de minder-invasieve gezichtsbehandelingen doen of de behandelingen ondersteunend naast de huidtherapeutische behandelingen. Jij wordt de rechterhand van iedere huidtherapeut binnen onze kliniek!

Wat vragen wij van onze nieuwe collega:

 

Wat bieden wij:

Solliciteer direct!

Heb je interesse in deze functie? Laat hieronder je gegevens en een korte motivatie achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bel ons